BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  GÜNCEL

Alanya'da 5 yıldızlı otelde yangın paniği

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 5 yıldızlı otelde müşterinin bulunduğu otel odasında yangın çıktı. Olayda 1 kişi yaralanırken, polis tedavisi süren müşterinin üzerinde darp izlerinin bulunması üzerine 2 kişiyi gözaltına aldı.

Abone ol

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin 8. katında çıkan yangında 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kargıcak Mahallesi'nde 5 yıldızlı bir otelin 8. katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Yaralı bulunan İranlı turist Jafar P. sağlık ekiplerince Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Jafar P'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri, Jafar P'nin vücudunda darp ve yanık izleri tespit edilmesi üzerine soruşturma başlattı. Jandarma, olayla ilgili olarak Jafar P'nin otelde birlikte kaldığı Nagar A'nın ifadesine başvurdu.

Nagar A. ifadesinde aynı otelde kalan Mehmet T. ile sevgilisinin tartıştığını, Mehmet T'nin sevgilisine alkol şişesiyle vurarak yaraladığını ve sonrasında da odayı ateşe verdiğini iddia etti.

Jandarma, çelişkili ifadeleri ve vücudunda boğuşma izleri bulunan Nagar A'yı ve Mehmet T'yi gözaltına aldı.