BIST 10.349
DOLAR 32,24
EURO 34,77
ALTIN 2.458,84
HABER /  GÜNCEL

Akşam'da olay mektup!

Yüzünde gülücükler eksik olmayan bir yazar... Ama Akşam'ın tepe yönetimine öyle bir kızmış ki... Almış eline kalemi, ağzının ucuna ne geldiyse olduğu gibi kağıda dökmüş...

Abone ol

Bu yazar, SSK'lının, memurun, işçinin çok sevdiği Ali Tezel'den başkası değil... Kızmış Akşam'ın tepe yönetimine, hem de ne kızmak... İşte o mektup:

"Başlıycam Sosyal Güvenliğinizden Ha.
Şimdi yukarıda başlık da nereden çıktı sizin ağzınızdan bu tür laflar çıkmazdı diyebilirsiniz, hatta siz ki dakikada beş kişiye aynı anda cevap verip yine de yüzünde gülücükler açan kişiydiniz bile diyebilirsiniz.

Ancak son haftalarda bu gazetede yaşadıklarım beni bu hale getirdi. Gecemi gündüzüme katıp, insanlara faydalı bilgiler aktarayım, yararlı olayım, bana verilmiş sayfadaki yeri boş şeylerle doldurmayayım diyorum. Ben bunu dedikçe siz okurlarımdan gelen mektup, fakslar masamdan taşıyor, e-posta kutuma günde 300 kadar elektronik posta geliyor. Bundan rahatsız olan zırtapozlar biz de mi SSK yazalım türünden şikayetlerini köşelerinden fışkırtıyorlar.

Gazetemin yönetimi de, eğer osuruktan nağmeler, tırışkadan cevaplar, yataktaki pozisyon çeşitleri ile zor pozisyonlarda nasıl kıvırtıp zevk nağmeleri attığınız yazan birisiyseniz en baş sayfada yeriniz hazır ediyor.

Son iki haftadır yazılarım internet sayfasına uyarım üzerine giriyor, sayfanın en üstünde olan köşem dibe atılıyor. Soruyorum yönetim öyle istedi diyorlar, açıyorum yönetime evet biz söyledik yazılarınızda resim yok çok kötü duruyor bu nedenle köşenizi sayfanın altına aldık diyorlar.

Bu nedenle önümüzdeki haftadan itibaren köşeme resim alıcam, elinizde köşenin yeni formatına uygun resmi olan varsa bana göndersin. Bundan böyle, sosyal güvenlik ve iş hukuku yazıları yerine osuruktan tayyare uçurucam, minare gölgesinden yazı çıkarıcam haberiniz olsun.."

Ali Tezel