BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sinan Aygün fena yakalandı

ATO Başkanı Sinan Aygün bu kez Erdoğan'ı övdü. Konuşmasının kasete alındığını öğrenen Sinan Aygün, şaşkınlığını gizleyemedi.

Abone ol

Hükümeti eleştiri yağmuruna tutan Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, bu kez Başbakan Erdoğan'ı övdü. Erdoğan'la yüzyüze yaptığı konuşmanın kaset kayıtlarına geçtiğini öğrenen Aygün, şaşkınlığını gizleyemedi. Güneş Gazetesi yazarı Talat Atilla, bugünkü köşesinde bu ilginç diyaloğa yer verdi:

Yazı: Talat Atilla
Kaynak:
www.gunes.com

- Meclis'in 23 Nisan resepsiyonunda gözlerden uzak gerçekleşen diyalog, Başbakan Erdoğan'ı gülmekten kırdı geçirdi. Başbakan Erdoğan'la ATO Başkanı Sinan Aygün ve Star Ankara Temsilcisi Metin Özer arasında geçen konuşma şöyle gelişti:

Aygün - Sayın Başbakanım ekonomik gelişme esnafa yansımadı...

Erdoğan - Bana gelen bilgiler tam tersi.

Aygün - Efendim, ben sizden memnunum!.. Esnaf şikayetçi.

Özer - Sayın Başbakanım, ben Sinan Bey'in sizden memnunum sözlerini kasede aldım!.. Bir daha size muhalefet ederse bu kaseti Türkiye'ye dinletirsiniz!..

Aygün - Sahi yahu!.. Kasete mi aldın?..

Sinan Aygün'ün şaşkın ifadesine daha fazla dayanamayan Başbakan Erdoğan, katıla katıla gülme krizine tutulur. AKP Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle ve Metin Özer ise, hıçkırarak gülmekten ellerindeki meyve sularını üzerlerine döker...