BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.444,41
HABER /  GÜNCEL

Akraba tecavüzü 11'inde hamile bıraktı

Akrabasının tecavüzüne uğrayan 11 yaşındaki kız, oruçluyken midesi bulanınca hastaneye götürüldü ve hamile olduğu ortaya çıktı

Abone ol

Şanlıurfa’nın, Akçakale ilçesi'nde 26 yaşındaki akrabasının tecavüzüne uğrayan 11 yaşındaki F.B.'nin hamile olduğu ortaya çıktı.

İlköğretim öğrencisi F.B.'ye adı açıklanmayan 26 yaşındaki akrabası 3 ay önce tecavüz etti. Hamile kalan F.B., oruçluyken midesi bulanıp kusmaya başlayınca Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradan Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ne sevk edilen F.B.'nin tecavüze uğradığı ve 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

AİLE ŞOKA GİRDİ

Kızlarının hamile olduğunu öğrenen aile büyük bir şok yaşarken, küçük kız başından geçen tecavüz olayını ailesine ve hastane polisine anlattı. Tecavüzü öğrenen aile fertleri, telefonla ulaştıkları yakınlarına tecavüzcünün bulunması için haber gönderdi. F.B. ifadesi alındıktan sonra töre cinayetine kurban gidebileceği endişesiyle devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildi. Polis, F.B.'ye tecavüz ederek hamile bırakan akrabayı yakalamak için harekete geçti.