BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50
HABER /  GÜNCEL

Akın İpek canlı yayında isyan etti! İnsaf be kardeşim

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek hakkındaki iddialara canlı yayında sert bir dille cevap verdi.

Abone ol

Yurtdışına kaçtığı söylenen Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, Kanaltürk ekranlarında hakkında çıkan tüm iddialara cevap verdi.

İşte İpek'in yaptığı açıklamalardan satır başları:

Çok duygusal mesajlar, telefonlar aldım.

Bugünkü baskın neden oldu biliyor musun üç tane madde. Milyar dolarlık şirketlere baskın yapıyorsunuz, yatırımcıların aklı karışıyor. Bize Ereğli demir çelikten milyon dolarlık yardım aldığımız iddia ediliyor. Benim bugüne kadar Ereğli Çelik adlı şirketten bir kuruş bile almışlığım yoktur. Uzaktan yakından ilgim yok.

KOZA HOLDİNG VE AKIN İPEK OPERASYONU
SON DURUM NE? TIKLAYIN

koza-akin-ipek-operasyonu-son-durum-ne.jpg'BENİM BÖYLE BİR PARAM YOK'

Bu 7 milyar dolardan bahsediyorlar. Bu nedir biliyor musun  bazen şirketler bazı yatırımlarını açıp kapatırlar. Ama benim böyle bir param yok. Neymiş biliyor musun, bunu Masak’a bildirmiş miyim bildirmemiş miyim.

KAÇMAK GİBİ BİR GEREKÇEM OLAMAZ

Bunların yaptıkları şeyler iftira. Bugüne kadar kimseye şu adamlara iftira atın , bunlara bunları söyleyin demedim. Hayatımda hiçbir şekilde yalan yazmamış bir adam olarak, şu anda yurt dışına kaçmak için ne gibi bir gerekçem olabilir.

Biz maden keşfi için kazdığımız toprakları bile saklıyoruz, her şeyimiz ortada. Biz devletimizle işçi sağlığı diye bir anlaşma var. Biz o anlaşmayı 5 yıl önce imzaladık. Benim şu anda madenlerim, geniş bir şekilde uluslararası kurumlar tarafından incelenir. Kazançlar birim birim uluslararası bankalara dağılır. Bir tek delil bile bulamayacaklar.

ŞİMDİ BEDEL ÖDÜYORUM

Herhangi bir gruba böyle şeyler yapmak, kendilerine fayda sağlar mı? Ülkemizde farklı farklı gruplar halinde yaşıyoruz. Ben kendi grubumda da insanların yapmış oldukları işlere bakıyorum. Ben buradan çıkmam, yarın utanacağım bir şey yapmam. Şimdi bunun için bir bedel ödüyorum. Şu an uğramış olduğumuz haksızlık.

'EH İNSAF BE KARDEŞİM'

Allaha şükürler olsun işlerimizde çok başarılıyız. Her kazancımızı ay ay bildiriyoruz. Benim halka arz dışında bir para girişim olmadı. Başka para girişi olmadıysa hangi paradan bahsediyorsunuz, böyle illegal bir param da yok. Akla hayale gelmeyecek iftiralar, eh insaf be kardeşim. Bir insan yalan olduğunu bile bile, iftira olduğunu bile bile bunu böyle bir insana nasıl yapabilir.

Daha uzun da konuşabilirim ama sizi de bekletmeyeyim. Bir baskın yapacaklarsa bunu bankalara sorsunlar. Ereğli demire sorsunlar kardeşim, böyle bir para göndermiş mi bana .

Söyleyeceklerim bu kadar.