BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.502,95
HABER /  MEDYA

Akillere bir şey olursa sorumlusu Bahçeli!

Star yazarı doğrudan MHP lideri Devlet Bahçeli'yi suçladı. Mehmet Ocaktan, 'Tek bir akilin bile burnu kanarsa sorumlusu Bahçeli' dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER - MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'çözüm sürecine' yönelik sert söylemlerinden bir süredir 'Akil insanlar' heyeti de nasibini alıyor.

Star yazarı Mehmet Ocaktan'da bugünkü yazısında Bahçeli'nin söylemini öne çıkartarak, MHP liderine ağır bir uyarıda bulundu.

"Tek akilin bile burnu kanarsa sorumlusu Bahçeli'dir" diye yazan Ocaktan şunları kaleme aldı;

"Anladık, arkadaşların teröre çok ihtiyacı var... Ama bu kadar küfürbazlık da fazla... Bahçeli'nin "Akil insanlar heyeti" için kullandığı ifadelerdeki şu düzeysizliğe bakar mısınız:

"Artistler... Dönekler... Bölücüler... Terörist stepneleri... Yandaşlar... Menfaatperestler... Fikirsizler... Vicdansızlar... Batı beslemeleri... 63 karanlık yüz..." Açık konuşalım, bu hakaretlerin hukuk dilindeki anlamı kitleleri şiddete teşviktir ve bu insanları hedef göstermektir.

Hiç kimse kusura bakmasın, eğer şu günden itibaren, heyette yer alan insanlardan birisinin bile bumu kanarsa bunun sorumlusu Bahçeli olacaktır.

Bahçeli'nin bu küfür dilinden etkilenen gençler, Allah korusun yarın sokaklarda, kardeşlik ve barış isteyen insanlara karşı şiddet uygulamaya başlarsa bunun sorumlusu kim olacak? (Yazının tamamı için )