BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

AK Parti'nin yüzde 50 kaynağını buldu

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin yüzde 50 oyu için 'Stockholm sendromu' deyip çok tartışılmış ve sözleri tepki çekmişti.

Abone ol

12 Haziran seçimlerinden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin yüzde 50 oyu için Stockholm sendromu deyip çok tartışılmış ve sözleri tepki çekmişti.

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Demokrat Parti (DP) ile bayramlaşan CHP, DP heyetinin "Karşılıksız bol keseden veriliyor" sözleri üzerine İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, AK Parti'nin aldığı yüzde 50 oyun nedeni ile ilgili ilginç bir bağlantı kurdu.

Güler; yüzde 50'nin seçim öncesi çok fazla kredi dağıtılmasından kaynaklandığını iddia etti

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde CHP, Demokrat Parti (DP) ile bayramlaştı. CHP'nin kabul heyetinde Sözcü ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Parti Meclisi üyesi Ali Arif Özzeybek yer aldı
 
Her Ramazan Bayramı'nı önemsediklerini, bu bayramın 30 Ağustos ile birlikte kutlanmasını daha da önemsediklerini vurgulayan Güler, iktidar partisinin 'iyiyiz' demelerini eleştirerek bunun iktidarda oldukları için her şeyin iyi gelmesine bağladı.
 
"YÜZDE 50 DAĞITILAN KREDİYLE ALAKALI"
 
AK Parti'nin aldığı yüzde 50 oyun nedenine ise ilginç bir bağlantı kuran Güler, yüzde 50'nin seçim öncesi çok fazla kredi dağıtılmasından kaynaklandığını iddia etti. DP heyetinin "Karşılıksız bol keseden veriliyor" sözlerine ona zaten alıştıklarını dile getiren Güler, AK Parti'nin fazla oy almasının kredilerin etkili olduğunu savundu.
 
CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu da yeni anayasayı herkesin istediğini ancak bundan herkesin farklı bir anlam çıkardığını ileri sürdü.