BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

AK Partili vekillerin yaz programı

AK Partili milletvekilleri yoğun bir yasama döneminin ardından yaz tatiline girecekler ama bu dönemde de çalışmalar devam edecek.

Abone ol

AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı, her sene TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte uygulamaya koyduğu “Yaz Dönemi Teşkilat Çalışma Programı”nı bu sene de uygulayacak.

AK Partili milletvekilleri, teşkilat mensuplarımızla birlikte, yaz tatilinde halkın arasına karışarak AK Parti İktidarının icraatlarını anlatacak ve tespit edilen sorunların çözümüne çalışacaklar. AK Parti’nin Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şükrü Ayalan, “Milletvekillerimizin ve teşkilatlarımızın halkımızla kaynaştığı, icraatlarımızın halkımıza doğrudan anlatıldığı, aynı zamanda sorunların yerinde tespit edildiği çok yönlü bir diyalog ortamı sağlamaya yönelik program, Genel Başkanımız ve Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın dile getirdiği “Çalınmayan kapı, sıkılmayan el bırakılmayacak” prensibiyle gerçekleştiriliyor” dedi.

Yaz Dönemi Teşkilat Çalışma Programı’na, milletvekilleriyle birlikte AK Parti’nin il, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları ve bütün teşkilat mensupları katılacaklar.

Çalışma kapsamında, milletvekilleri teşkilat mensuplarımızla birlikte seçim bölgelerini ziyaret edecek, AK Parti’nin yerel ve ülke genelindeki icraatlarını halkımıza anlatacaklar. Belde, köy ve mahallerin ziyaret edileceği çalışmalarda ayrıca sendikalar, esnaf odaları, ziraat odaları, meslek odaları ve gönüllü teşekküller ziyaretler edilecek ve talepleri not edilecek.

Milletvekilleri, halkla ilişkiler çalışmaları sırasında AK Parti iktidarının küresel ekonomik krize karşı aldığı yasal düzenlemelerin yansımalarını da gözlemleyerek yatırımcı ve işletmelere verilen kredi ve diğer desteklerin etkili olup olmadığı konusunda rapor hazırlayacaklar. Bu arada 29 Mart 2009’da yapılan yerel seçimlerde, etkili olan yerel unsurların da değerlendirileceği çalışmalarda, halkın yerel hizmetler konusundaki genel memnuniyeti üzerinde durulacak.