BIST 9.080
DOLAR 32,47
EURO 35,18
ALTIN 2.326,11
HABER /  GÜNCEL

AK Partili Uslu o tweetini sildi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Tokat’ta katıldığı şehit cenazesinin ardından attığı 'başarılı organize' tweetini gelen tepkiler üzerine sildi.

Abone ol

Uslu, şehit cenazesi organizasyonu için Tokat Valisi ve diğer protokol üyelerine sosyal medya hesabından teşekkür etmişti.

PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmanın ardından şehit düşen Jandarma Teğmen Hubeyib Turan’ın Tokat'taki cenaze törenine katılan Salim Uslu, dün akşam saatlerinde Twitter'daki sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Uslu, cenaze töreninin ardından Tokat Belediyesi önünde Vali Cevdet Can ve beraberindekilerle çektirdiği hatıra fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak, altına da not olarak “Şehit cenazesinde başarılı organize ve içtenlikle süreci yöneten Tokat Valimize, milletvekillerimize, Garnizon Komutanımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” diye yazdı.

Uslu’nun attığı tweet büyük tepki çekti. Ünlü isimlerin de eleştirilere katılmasıyla birlikte tepkiler kısa sürede çığ gibi büyüdü. Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Uslu, gelen eleştirileri “saldırı kampanyası” olarak yorumladı. Gelen tepkilerden bunalan Uslu, sabah saatlerinde söz konusu tweeti sildi.