BIST 9.431
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.504,64
HABER /  DÜNYA

AK Partili Kamacı'dan dershane yorumu

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Avrupa Boks Şampiyonu Cemal Kamacı: Şimdiye kadar gördük ki dershanelerin faydası var, zararı yok. Çok iyi düşünmek gerekiyor

Abone ol

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski Avrupa Boks Şampiyonu Cemal Kamacı, dershanelerin kapatılmasının doğru olmadığını söyledi. Kamacı, "Şimdiye kadar gördük ki dershanelerin faydası var, zararı yok. Çok iyi düşünmek gerekiyor" dedi.

Kamacı, tartışmaların bu noktaya gelmemesi gerektiğini dile getirerek iki tarafın da makul bir zeminde buluşmasını temenni ettiğini belirtti. Bu tartışmalardan öğrencilerin zarar görmemesi gerektiğini vurgulayan Kamacı, "Hocalarımızın, yavrularımızın, Türkiyemizin bu işten zarar görmesini istemiyoruz. Hayırlısı olur inşallah. Yapılan çalışma sona ermiş değil, acele etmememiz gerekiyor. Çok iyi düşünmek gerekiyor. Yavrularımızın zarar görmemesi gerekiyor" diye konuştu.

"Böyle tartışmaya hiç gerek yoktu. Bu noktaya gelmemeliydi. Bu noktaya gelmeden halledilmesi lazımdı" ifadesini kullanan Kamacı, şunları kaydetti:

"Kimin haklı olduğuna dair bir sürü söylentiler var. Aslında burada bu işin sonunu bekleyip kimse zarar görmeden, yavrularımız zarar görmeden bu işin bağlanmasını temenni ediyorum. Yapılan çalışma daha iyi mi olacak, daha kötümü olacak bilmiyoruz. Dershanelerin kapatılması müspet değil. İnşallah bunun sonu hayırlı olur."