BIST 10.177
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.406,29
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili İpek'ten 7 Haziran iddiası!

AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, 7 Haziran'da AK Parti'nin yeniden iktidar olacağını söyledi.

Abone ol
AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, "Hizmet siyaseti için AK Parti 7 Haziran'da tekrar iktidar olacak. Tüm dünya Türkiye'den hizmet bekliyor. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
 
İpek, Merzifon ilçesindeki AK Parti seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, 2002 yılında AK Parti iktidar olduktan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, her seçimden sonra sürekli Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi.
 
Türkiye'nin 7 Haziran seçimleriyle çok önemli bir sıçrama dönemine gireceğini ifade eden İpek, "Biz istiyoruz ki 2023'e giden yolda milletimize söz vermiş olduğumuz kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara çıkartalım. Türkiye herkesin zengin olduğu bir ülke olsun. Refah seviyesi yüksek, terörün sona erdiği, milli birlik ve kardeşliğin sağlandığı bir ülkede yaşayalım. İşte bu noktada 7 Haziran seçimleri bir dönüm noktası" diye konuştu.
 
İpek, geride kalan 13 yıla baktıklarında önlerindeki seçimin AK Parti'nin en önemli seçimi olduğunu, yine tek başına iktidar olmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
 
Diğer partilerin eski Türkiye'nin, koalisyonların hesaplarını yaptığını söyleyen İpek, şunları kaydetti:
 
"Özgürlüklerin kısıtlandığı, ekonominin kötü, insanların fakir olduğu, kimsenin gelecek planlaması yapamadığı eski Türkiye’nin özlemi içindeler. İktidar olma dertleri yok. Türkiye'de iktidar derdi olan tek parti AK Parti'dir. HDP'nin de iktidar olma derdi yok. Onun derdi de Türkiye'yi karıştırmak. Biz milletle sözleşme yaptık ve parti programımız gereği demokratik adımları attık. Bundan sonra da devam ettireceğiz. Doğu ve Güneydoğuda AK Parti kurulduğundan beri vardır. Türkiye'nin her yerinde birinci parti AK Parti'dir. Hizmet siyaseti için AK Parti 7 Haziran'da tekrar iktidar olacak. Tüm dünya Türkiye'den hizmet bekliyor. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz."
 
Seçim bürosu açılışına, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, AK Parti Amasya milletvekili adayı Sait Yüce ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek katıldı.