BIST 10.655
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.525,13
HABER /  POLİTİKA

AK Partili Fıratın Çankaya kriteri

Dengir Mir Mehmet Fırat, cumhurbaşkanı kriterlerini açıkladı. İşte kafasındaki portre...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili adayı Dengir Mir Mehmet Fırat, seçim çalışmalarını yürüttüğü Adana'da yaptığı yazılı açıklamada, diğer milletvekili adaylarıyla ziyaret ettiği Ceyhan ilçesinde iktidarları döneminde yapılan çalışmaların herkesçe takdir edildiğini gördüğünü, halkın AK Parti'ye gösterdiği güvene tanık olduğunu belirtti.

AK Parti'nin tek başına tekrar iktidara gelerek büyük projelerine devam edeceğini ifade eden Fırat, Cumhurbaşkanlığı seçimine de değindiği açıklamasında, şunları kaydetti:

''Türkiye'nin kalkınmasına devam etmesi için AK kadroların iktidarına ihtiyacı var. Bakın istikrarı bozmak isteyen bazı çevreler her gün senaryo üretiyor. Bu ülkeyi kimse Cumhurbaşkanısız bırakamaz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkın temsilcileri olan milletvekillerine seçtirmediler, şimdi de millete seçtirmek istemiyorlar. Gidip Baykal'a mı seçtirelim?

Bu millet hem Cumhurbaşkanını seçecek hem de sandıkta bunlara en iyi dersi verecektir. Seçilecek Cumhurbaşkanı halkın içinden olup, halk ile yaşayan, halkın sorunlarını bilen, yaşayan ve aktif bir Cumhurbaşkanı olacak. Öyle köşke geçip halkı belli zamanlarda gören bir Cumhurbaşkanı olmayacak. Aktif çalışan ve çalıştıran bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Hiç kimse halkı yok sayamaz, yok sayanlara halk en güzel tokadı vuracaktır. Hem de öyle bir tokat olacak ki yedi düvelden duyulacak.''