BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.436,42
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'den fıkralı Haşim Kılıç tepkisi!

AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, Haşim Kılıç'ın konuşmasına fıkralı bir tepki gösterdi...

Abone ol

Anayasa Mahkemesinin 52. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yüce Divan salonunda düzenlenen törende konuşan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a AK Parti kanadından tepki gelmeye devam ediyor.

AK Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Hamza Dağ, halk arasında sıkça anlatılan bir fıkra ile cevap verdi. Haşim Kılıç'ı Murat 124 şoförüne benzeten AK Partili Dağ şu fıkrayı anlattı:

"Murat 124'ün şoförü, aracı arıza yapınca o sırada yoldan geçmekte olan bir Ferrari'yi durdurur. Ferrari'nin şoföründen kendisini benzinliğe kadar götürmesini rica eden şoför, aracını Ferrari'nin arkasına bağlar. Ferrari'yi kullanan şoför ise "yalnız, ben hızlı şoförüm. Eğer fazla hızlanırsam sellektör yap ben de yavaşlayayım."

Bu uyarıdan sonra çıkmışlar yola. Ferrari'nin şoförü hızlanmış, Murat 124'ün şoförü sellektör yaparak yavaşlatmış, bir kere, iki kere... Bu esnada Ferrari'yi kullanan şoför bir bakmış arkadan Porsche geliyor, hemen onu durdurmuş ve "Benzinliğe kadar yarışalım" demiş. Başlamışlar yarışa. Aynı anda helikopterle trafiği denetleyen trafik polisleri, bunları görmüş. Heyecanla telsizden merkeze bilgi vermiş:

"Bir Ferrari bir de Porshe yarışa girmişler. İşin tuhafı arkadaki Murat da durmadan sellektör yaparak onları sollamaya çalışıyor..."