BIST 9.583
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.481,82
HABER /  GÜNCEL

Ak Parti'de sürpriz milletvekili adayı! Çok şaşıracaksınız

15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Başvuruda Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, ağabeyi Doğan Halisdemir, kız kardeşi Ganime Halisdemir de bulundu.

Abone ol

24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan Soner Halisdemir, adaylık başvurusunu ailesiyle birlikte AK Parti Niğde İl Başkanlığına yaptı.

Başvuruda Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, ağabeyi Doğan Halisdemir, kız kardeşi Ganime Halisdemir de bulundu. Soner Halisdemir açıklamasında şunları söyledi:

“Önümüzde ülkemizin var olma, ya da yok olma mücadelesi var. 24 Haziran seçimleri bundan dolayı çok önemli. Bu kutlu davanın, bu onurlu yürüyüşün liderimizin dediği gibi ‘Kefenimizi alıp yola çıktık’.

BU KARARI ALMAK BENİM İÇİN KOLAY OLMADI

Bu zor kararı almak benim için hiç kolay olmadı. Her şeyden önce şehit sancağı taşıyor olmak hem onur edici, hem de ağır bir sorumluluk gerektirmektedir. Ancak 15 Temmuz günü ülkemizde yaşanan alçak darbe girişimi sonucundan bu kutsal gönül işini en iyi şekilde yapabileceğimin kanaatine vardım. Türk halkının verdiği destekle bu adımı attım. Hiçbir menfaat gözetmeksizin milletim ve memleketim için ölmekse, ölmek, mücadeleyse mücadele, hizmetse hizmet mantığıyla yola çıktım."

İYİ Parti - MHP - AK Parti milletvekili adaylık şartları CHP'nin ücretine bakın

AK Parti'de aday olmayacak isimler! Aralarında ağır toplar var