BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.496,26
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan İyi Parti açıklaması

AK Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekiil Mahir Ünal, erken seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi Parti ile ilgili soruya Ünal 'yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan partilerin seçmenin karşına çıkmasından yanayız" dedi.

Abone ol

AK Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekiil Mahir Ünal, "Seçime girmek için yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan partilerin seçmenin karşına çıkmasından yanayız" dedi.

Ünal, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında 24 haziranda yapılacak erken seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. İyi Parti'nin seçime girip girmeyeceği ile ilgili soruya şu yanıtı verdi:

İYİ PARTİ SORUSUNA YANIT
"Biz geçmişte seçimlerden alıkonulmak istenen, genel başkanı yasaklanmış, partisi kapatılmak istenmiş, demokrasi dışı müdahalelerle önü kesilmek istenmiş bir gelenekten geliyoruz. Biz her zaman demokrasinin tesisinden yana olduk. Bu çerçevede seçime girmek için yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan tüm aday ve partilerin 24 Haziran'da sandıkta seçmenin karşısına çıkmasından yanayız. Dolayısıyla bu süreçte birileri kendi hazırlıksızlıklarını bize fatura etmeye kalkışmasın."

İYİ Parti seçime girebilecek mi AK Parti düğmeye bastı iddiası