BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.279,44
HABER /  GÜNCEL

AK Parti seçimlerde tatile çıkacak!

AK Parti'nin bürokratik anlayışını eleştiren CHP'li Ayaydın'dan iddialı sözler: AK Parti önümüzdeki yerel seçimlerde sürekli tatile çıkacak

Abone ol

İstanbul’da Üniversite gençliği ile bir panelde bir araya gelen CHP İstanbul Milletvekili Prof.Dr.Aydın Ayaydın, yerel yönetimler konulu bir konferans verdi.

CHP li Ayaydın Kent bilinci ve yerel yönetimler konusunda Üniversite gençliğine İstanbul örneği ile çarpıcı örnekler verdi. CHP li Ayaydın şöyle konuştu:

"Okulların tatile girmesi ile birlikte bir taraftan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, diğer taraftan Haliç köprüsünün birlikte bakım ve asfalt çalışmasını başlatan AKP Hükümetinin bürokratik anlayışı İstanbul’lulara çileden öte, cehennem azabı çektirmektedir. İstannbul’lulara bu cehennem azabını çektiren AKP Hükümetinin Karayolları Genel Müdürü, bu eziyetten başka bir de İstanbullularla dalga geçer gibi, İstanbulluları zorunlu tatile göndermeye çalışıyor

AKP'liler ile onların gözde bürokratı olan Karayolları Genel Müdürünün tatile gidecek bolca yeri ve parası olabilir. Ancak İstanbul’da oturan emekli, memur, işçi, esnafın ne yazık ki ne gideceği bir yeri, nede böyle zorunlu bir tatile harcayacağı parası yoktur".

AKP zihniyeti hiçbir planlama yapmadan, İstanbullulara daha önceden hazırlık için açıklama yapmadan yaz gelir gelmez hem Fatih Sultan Mehmet köprüsü, hem de Haliç köprüsünde aynı anda çalışma başlatıyor. Üstelik bu çalışmaya yaparken gece yoğun çalışma yerine, gündüz yoğun çalışma yapmayı tercih ediyor. Böyle bir anlayış çağdaş ülkelerde değil, olsa olsa demokrasiden nasibini almamış kabile devletlerinde olur. İstanbullular böyle bir uygulamayı hak etmiyor."