BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

AK Parti hikayesi telefon vaadi Hadi Özışık anlattı

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anlattığı AK Parti hikayesini ve AK Partili üst düzey yöneticinin telefon vaadini youtube kanalında değerlendirdi.

Abone ol

1994 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir adayı Erdoğan'a küçük bir kızın annesinin altınlarını seçim kampanyasına bağışlaması hiç unutulmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin başarı hikayesine dönüşen bu olayı her fırsatta her platformda anlattı.

Partilerin seçim çalışmalarını değerlendiren İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, bu hikayeden yola çıkarak, 31 Mart yerel seçim çalışmalarında, AK Parti'nin üst düzey bir yetkilinin vaadini değerlendirdi.

Liderinin açtığı yolda gece gündüz yürümesi gerekiyor

AK Partili yöneticinin 31 mart'ta oylarını artıran her mahalle temsilcisine telefon hediye edileceği vaadinde bulunduğunu söyleyen Özışık, "Bu arkadaşımız böyle başarılı olacağını düşünürken, Tayyip Erdoğan gecesini gündüzüne katmadan karış karış geziyor ve AK Parti'nin hikayesini ayakta tutmaya çalışıyor. Halbuki bu arkadaşın telefon dağıtmak yerine liderinin açtığı yolda gece gündüz yürümesi gerekiyor." dedi.