BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.498,24
HABER /  GÜNCEL

Ailesi zorladı, tecavüzcüsüyle evlendi

15 yaşında 8 aylık hamile kadın birlikte yaşadığı adamdan ölesiye dayak yedi. Asıl trajedi hastanede ortaya çıktı.

Abone ol

İzmir'de, 8 ay önce 4 kişinin tecavüzüne uğrayan 15 yaşındaki S.F., ailesinin kararıyla tecavüzcülerden biri ile birlikte yaşamaya başlayıp düğün yaptı. 8 aylık hamile olan S.F.' nin yaşadığı dram, birlikte yaşadığı 33 yaşındaki İ.B.'den yediği dayak sonrası hastaneye kaldırılması ile ortaya çıktı. Düşük yapma riski bulunan S.F. tedavi altına alınırken, birlikte yaşadığı İ.B. gözaltına alındı.

15 yaşındaki S.F., yaklaşık 8 ay önce iki ortak arkadaşının aracılığıyla bir su bayisinde çalışan İ.B. ile tanıştı. Bir süre sonra İ.B., genç kızı evine davet etti. S.F., Konak İlçesi İkiçeşmelik Semti'ndeki eve iki kız arkadaşıyla birlikte gitti.

4 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ

Kızları, İ.B. ve onun üç erkek arkadaşı karşıladı. Bir süre sohbet ettikten sonra S.F.'nin iki kız arkadaşı evden ayrıldı. Evde yalnız kalan S.F.'ye, iddiaya göre İ.B. ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen üç erkek arkadaşı tecavüz etti. Yaşadıklarını kimseye anlatmaması için tehdit edildiği öne sürülen S.F. daha sonra evine gönderildi.

AİLENİN ISRARIYLA TECAVÜZCÜ İLE DÜĞÜN

Yaklaşık 4 ay önce hamile olduğunu anlayan S.F., durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine, S.F.'nin ailesi ve İ.B. arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşme sonucu alınan ortak karar sonrası S.F. ile İ.B., resmi nikah olmadan gerçekleştirdikleri düğün sonrası birlikte yaşamaya başladı.

DAYAK YEDİ, DRAM ORTAYA ÇIKTI

Bayraklı ilçesi Gümüşala Mahallesi'nde tutulan bir evde İ.B. ile birlikte oturan S.F.'nin yaşadıklarına bir de fiziksel şiddet eklendi. S.F., dün, İ.B.'nin kendisini dövmesiyle hastanelik oldu. Saat 23.30 sıralarında Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan S.F.'nin yaşının 15 olduğunu gören görevliler, durumu polise ihbar etti. Yediği dayak sonrası yaşadıkları ortaya çıkan yaklaşık 8 aylık hamile S.F.'nin karnındaki bebeğin de düşme riskinin bulunduğu belirtildi. Yapılan araştırmalar sonucu İ.B. yakalanıp, Gümüşpala Polis Merkezi'ne götürüldü. Ardından Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü diğer zanlıların da arandığı belirtildi.

S.F.'nin ilk ifadesinde, İ.B. ve onun üç erkek arkaşının tecavüzüne uğradığını ve şikayetçi olduğu söylediği öğrenildi. S.F.'nin ailesinin ise İ.B.'den şikayetçi olmadığı belirtildi.

MESAJ ATAN ARKADAŞINI DELİK DEŞİK ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN[PAGE]
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 17 yaşındaki M.K. kız arkadaş meselesi yüzünden tartıştığı 18 yaşındaki Emrah Kazanbey'i bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldıran Kazanbey hayatını kaybetti. M.K. olaydan kısa süre sonra yakalandı.

KIZ ARKADAŞINA KÖTÜLEYEN MESAJ YOLLAYINCA...ekran-resmi-2011-12-28,-8.49.45-am.png

Tüpcüde çalışan M.K. aynı mahallede oturan ve bir berberde çalışan Emrah Kazanbey'in kız arkadaşına telefondan mesaj attığını öğrendi. Gönderilen mesajda Kazanbey'in, kendisini kız arkadaşına kötüleyici ifadeler kullandığını öğrenen M.K. çılgına döndü. Gencin evine giden M.K., Kazanbey'i konuşmak için dışarıya çağırdı. Kısa süreli konuşmanın ardından gençler kavga etmeye başladı. Sinirlerine hakim olamayan M.K., yanında getirdiği bıçakla, Kazanbey'i sol göğüs altından bıçakladı.

Emrah Kazanbey kanlar içinde yere düştü. M.K. da olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralıyı görenler, polisi ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Sağlık ekipleri kan kaybeden Emrah Kazanbey'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kazanbey, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanbey'in 3 gün önce yakınlarıyla birlikte doğum gününü kutladığı ve 18 yaşına bastığı öğrenildi.

EVİNDE YAKALANDI

Kaçan zanlı M.K. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. M.K.'nın evine gelme ihtimali üzerine pusu atan polis ekipleri zanlıyı burada yakaladı. Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen M.K., yaşının küçük olması sebebiyle Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. M.K.'nın ilk ifadesinde, Emrah Kazanbey'le, kız arkadaşına kendisi için 'kötü biri, düzgün bir insan değil' şeklinde attığı mesajlar nedeniyle kavga ettiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KOSKOCA KÖY CAYIR CAYIR YANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Samsun'un Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Kızılkese Köyü'nde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda kontrol altına alındığı bildirildi. Yangında şans eseri ölen yada yaralanan olmazken 20'nin üzerinde ev ile yanlarında bulunan ahırların yanarak kulanılamaz hale geldiği öğrenildi.

İlçe merkezine yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta olan ve yaklaşık 700 nüfuslu 250 hanelik Kızılkese Köyü'nde akşam saatlerinde Ahmet Rençber'e ait evde henüz bilinmeyene bir nedenle yangın çıktı. Yangına Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ile çevre il ve ilçelerden gelen ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda Kızılkese Köyü'nde çıkan yangın yaklaşık 5 saat sonra kontrol altına alındı.

Yangında şans eseri ölen ve yaralanan olmazken edinilen bilgiliye göre, 20'ini üzerinde ev ile yanlarında bulunan ahırlar yanarak kullanılamaz hale gelirken yangında, çok sayıda büyükbaş ve küçükbaş hayvanın da telef olduğu bildirildi.

BETON MİKSERİ CANINDAN ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde beton mikseri yolun karşı tarafına geçmek isteyen 69 yaşındaki İsmet Aran'a çarptı. Ağır yaralanan İsmet Aran, yapılan kalp masajı ve elektro şoklara rağmen kurtarılamadı.

Kaza, saat 15.30 sıralarndaı Gebze'nin en işlek noktalarından Anibal Kavşağı'nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan İsmet Aran'a aşırı hızla gelen Ceyhun Kaba yönetimindeki 41 L 2478 plakalı beton mikseri çarptı. Aracın altında yaklaşık 3 metre sürüklenen Aran, sevk edilen sağlık ekibinin 30 dakika boyunca yaptığı kalp masajı ve elektro şoklara rağmen kurtarılamadı. Polis beton mikseri sürücüsünü gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KADIN SÜRÜCÜ YANLIŞ YOLA DALINCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bakırköy'de, ters yöne giren sürücü, karşısında başka araç görünce panikledi ve direksiyon kırarak bir evin sadece yanlamasına otomobil sığacak boşluğuna düştü

Bakırköy'de, otomobiliyle ters yöne giren kadın sürücü, aniden karşısına çıkan başka bir aracı görünce paniğe kapıldı ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Manevra yapan ancak başarılı olamayan sürücü aracıyla bir binanın bahçesine uçtu. Sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yeşilköy'de, 34 ZE 0863 plakalı otomobiliyle ilerleyen Emine Subaşı, tek yönlü Serbesti Caddesi'ne tersten girdi. Karşı yönden başka bir otomobilin geldiğini gören Subaşı paniğe kapılarak direksiyon hâkimiyetini yitirdi. Savrulan otomobil olanca hızıyla kaldırıma çarparak havalandı. Köşe başındaki 21 numaralı apartmanın bahçesine uçan otomobil, apartmanla istinat duvarı arasına düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri tarafından yan duran otomobilden çıkartılan Emine Subaşı, ambulansla İnternational Hospital'a götürüldü. Subaşı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aracın ters yöne girdiğini söyleyen apartman sakinleri, "Aniden büyük bir gürültü meydana geldi. Kaza sonrası yabancı plakalı bir otomobil olay yerinde durdu ve yaralı sürücüyü kontrol edip uzaklaştı. Sürücü şans eseri kazayı hayatını kaybetmeden atlattı" diye konuştu.

Otomobil vinç yardımıyla bahçeden alındı.

MANKENLERLE ALEM YAPARKEN YAKALANDILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ankara'da düzenlenen operasyonda, yeni nesil uyuşturucu olarak tabir edilen 'Bonzai' ele geçirildi. Uyuşturucu satıcısı oldukları öne sürülen 4 kişi, evde 5 kadın mankenle uyuşturucu alemi yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik takibin ardından, yurt dışından Bonzai getirildiği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde bir eve operasyon düzenledi. 'Bonzai' adı verilen operasyonda, Bulgaristan'dan temin ettiği uyuşturucu maddeyi eğlence yerlerinde piyasaya sürmek için müşteri arayışı içerisinde olduğu belirtilen S.A. (21) ve evde bulunan üniversite öğrencileri D.K.Y. (21), F.M.B. (24), T.A. (24) ile manken oldukları öne sürülen 5 kadın gözaltına alındı.

NARKOTİK KÖPEĞİ 'ATEŞ' BULDU

Evde jandarma narkotik köpeği 'Ateş'in de yardımıyla yapılan aramada, farklı yerlere gizlenmiş piyasaya sürülmeye hazır 10'ar gramlık 28 paket Bonzai, 8 paket kokain, uyuşturucu madde kullanmaya yarayan gaz maskesi, buna bağlı 50 santimetre yüksekliğinde uyuşturucu maddeyi nargile gibi içmeye yarayan cam huni, bir kuru sıkı tabanca ve tabancaya ait 6 fişek, 45 santimetre uzunluğunda sallama tabir edilen bıçak ele geçirildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Jandarmadaki ifadelerinin ardından 5 kadın serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.A. ile D.K.Y. tutuklandı, diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelilerin uyuşturucuyu üniversite öğrencilerine sattıkları, yılbaşı öncesi de piyasaya sürme hazırlığında oldukları belirtildi. Jandarmada gözyaşı döken mankenler ise, haklarında 'uyuşturucu kullanmaktan' işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

SAĞLIK AÇISINDAN ÇOK RİSKLİ

Şüphelilerin, yurtdışından ithal ettikleri Bonzai bitkisine sentetik uyuşturucu enjekte ettikleri kaydedildi. Uyuşturucu kullanıcıları arasında 'Rüya' ya da 'Bombay Mavisi' olarak bilinen sentetik uyuşturucu Bonzai'nin, daha etkili ve daha pahalı olmasının yanı sıra, sağlık açısından büyük risk oluşturduğu vurgulandı.

O CİNAYETİ 8 YAŞINDAKİ ÇOCUK AYDINLATTI

HABERİ DİĞERT SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'nın Akşehir ilçesinde 3 yaşındaki kız çocuğunun darbedilerek öldürülmesiyle ilgili baba ile birlikte yaşadığı kadın tutuklandı. Kadının 8 yaşındaki oğlunun söyledikleri cinayeti aydınlattı.

Bbirkaç gün önce ailesi tarafından Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan H.Ş. (3) adlı kız çocuğu, yapılan müdahalenin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. H.Ş, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Vücudunda morluklar olan kız çocuğunun ölümünün şüpheli bulunması üzerine baba Murat Ş. ile birlikte yaşadığı Zehra K, gözaltına alındı.

Murat Ş. ve Zehra K'nin, olayla bir ilgileri olmadığını, küçük çocuk rahatsızlanınca hastaneye getirdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Zehra K'nın ilk eşinden olan 8 yaşındaki oğlu M.K, annesinin H.Ş'nin başını duvara vurarak dövdüğünü söylediği öğrenildi.

Polisteki işlemlerinin ardından Akşehir Adliyesine sevk edilen Murat Ş. ile Zehra K. tutuklandı.

Yaklaşık bir yıl önce Murat Ş'den boşanan ve kızının ölüm haberiyle gözyaşlarına boğulan Özlem Y, hastanede yaptığı açıklamada, kendisinin başka bir ilde yaşadığını anlattı.

Kızının merdivenden düştüğü haberini alır almaz Konya'ya geldiğini anlatan Özlem Y, tek çocuğunun darbedilerek öldürüldüğü bilgisini aldığında adeta dünyasının başına yıkıldığını söyledi.

BİR ÜVEY ANNESİ VAHŞETİ DAHA!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da, üvey annesinin başını duvara vurarak dövdüğü iddia edilen 3 yaşındaki kız çocuğu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kızın vücudunda darp ve işkence izlerine de rastlanırken, üvey anne ile baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Ş., yaşadığı problemler nedeniyle eşi Özlem Yeşil'den ayrıldı. Mahkeme 3 yaşındaki kızları Hülya Ş.'yi babasında kalmasını uygun gördü. Baba Murat Ş., bir süre sonra dini nikahla bir çocuk annesi Zehra K. ile evlendi. Bir süre sonra Zehra K, üvey çocuğu Hülya Ş.'ye kötü davranmaya başladı.

3 gün önce üvey anne Zehra K., 3 yaşındaki Hülya'nın kafasını duvara vurarak ağır yaraladı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan küçük Hülya, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ancak küçük kız 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Küçük kızın yapılan muayenesinde vücudunda darp ve işkence izlerine rastlanılınca olay polise intikal ettirildi.

Soruşturma başlatan polis, şüpheli olarak üvey anne Zehra K. ile baba Murat Ş.'yi gözaltına aldı. Üvey anne suçlamaları kabul etmezken 8 yaşındaki öz oğlu M.K.'nın verdiği ifadesinde, "Annem Hülya'yı dövdü ve başını duvara vurdu" dediği öğrenildi. Yapılan sorgularının ardından üvey anne ile baba Murat Ş., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kızının cenazesini alan anne Özlem Yeşil ise, "Çocuğuma bunu yapanlar cezasını çeksin. İlk başta bana merdivenden düştü dediler. Yoğun bakımda çocuğumu gördüğümde her tarafı mordu. Sonradan öğrendim ki üvey anne işkence yapmış" şeklinde konuştu.