BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.383,69
HABER /  GÜNCEL

Ailesi için kendini feda etti

Pendik'te tutuşan sobadan sıçrayan alevler evi sardı. Fedakar koca eşi ve çocuğunu kurtardı ama..

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, Pendik Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi Seçkin Sokak 12 numaradaki 2 katlı binanın giriş katında saat 21.30 sıralarında meydana geldi.

Gebze'de bir fabrikada çalıştığı öğrenilen Bayram Tepetam (27), eşi Suzan Tepetam (18) ve 2 aylık oğlu Nuh Nedim ile birlikte evde olduğu sırada sobayı yakmak istedi.

TİNER ALEV ALDI

İddiaya göre; Sobayı tiner yardımıyla yakmak isteyen Tepetam'ın elinde bulunan tiner bir anda alev aldı. Çıkan alevler nedeniyle meydana gelen yangında evi duman ve alev kapladı. Alevler nedeniyle kapıdan çıkamayan Tepetam Ailesi, çareyi pencereden dışarı çıkmakta buldu. Bu sırada yangını görerek eve gelen komşuları, pencere korkuluklarını kırdı.

KARISINI VE ÇOCUĞUNU KURTARDI KENDİ KAÇAMADI

Bayram Tepetam, eşini ve çocuğunu son anda pencereden dışarı çıkarmayı başardı. Alevlerin arasında kalan Bayram Tepetam, kendisini pencereden dışarı atamadan pencerenin önünde yanarak feci şekilde can verdi. Yangında alevlerden etkilenerek yaralanan anne ve çocuğu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken Tepetam ailesinin eve akın eden yakınları sinir krizi geçirdi. Bayram Tepetam'ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Pendik Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.