BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,03
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan'dan Sinan Oğan'a neo nazi benzetmesi!

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, kendisini Suriyeli mültecileri savunmakla suçlayan eski MHP Milletvekili Sinan Oğan'a, 'Türk tipi bir neo-Nazi’ye dönüşüyorsun' diyerek yanıt verdi.

Abone ol

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, Denizli'de 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçundan gözaltına alınan 5 Suriyeli'nin ardından twitter hesabından bir açıklama yaparak Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'ı hedef aldı.

"TOSUNLARI CANSİPERANE SAVUNANLAR MUTLU MUSUNUZ?" 'Biz bunların yaşanılacağını öngördüğümüz için uyarıyorduk.' diyen Oğan, açıklamasına şu ifadelere yer verdi; 

Denizli'nin Kale ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçu iddiasıyla 5 Suriyeli gözaltında. İlçe ayakta! Biz bunların yaşanılacağını öngördüğümüz için uyarıyorduk. Tosunlar geri gönderilmeli dediğimizde bu Tosunları cansiperane savunanlar mutlu musunuz?

TÜRK TİPİ NEO-NAZİ: SİNAN OĞAN: Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan ise bugünkü yazısında Sinan Oğan'a, 'Türk tipi bir neo-Nazi’ye dönüşüyorsun.' diyerek yanıt verdi. 

İşte Ahmet Hakan'ın Türk Tipi Neo-Nazi: Sinan Oğan başlıklı o yazısı; 

- Herhangi bir Suriyeli suça karışınca...

Bizim Sinan Oğan, sanki Suriye politikasının sorumlusu benmişim gibi ve sanki ben mülteciler komiseri falanmışım gibi hemen bana mesaj yolluyor:

“Bak Ahmet Hakan! Senin tosunlar yine ne yaptı? Hâlâ sahip çıkacak mısın onlara” falan diye...

Sinan Oğan, sen...

Suçun kişiselliğini bir tarafa bırakıp birkaç Suriyelinin yaptığı bir caniliği bütün Suriyelilere genelledikçe ve bu insanları “tosun” falan diye aşağıladıkça...

“Mülteci sorunu” konusunu insanlık dışı bir perspektifle ele alıp sorunun çözüm yolunu aramak yerine düşmanlığı arttırıcı üsluba devam ettikçe...

Türk tipi bir neo-Nazi’ye dönüşüyorsun.

O kadar ki...

Sen eğer bir Alman olsaydın, şu anda Alman duvarlarına “Türken Raus” yazıyor olurdun.