BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan öfke karşılaştırması!

Ahmet Hakan bugün iki öfkeyi karşılaştırdı. Aziz Yıldırım ve Başbakan Erdoğan öfkesini.

Abone ol

Hürriyet si yazarı Ahmet Hakan, Danıştay'ın kuruluş yıldönümünde öfkelenerek salon terk eden başbakan Erdoğan'la, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında tirbünlerin "Alex" diye bağırmasına sinirlenerek taraftara öfkeyle ayara veren Azizi Yıldırım'ın öfkesini karşılaştırdı.

Ortaya 8 maddelik fark çıkaran Ahmet Hakan iki "öfkeli" için şunları yazdı...

İKİ ÖFKE FARKI 

- AZİZ Yıldırım öfkesi, çığırından çıkmış bir öfkedir... Tayyip Erdoğan öfkesi, çığırından çıkmaya ramak kalmış bir öfkedir.

*

- Aziz Yıldırım’ın öfkesini yatıştırmaya cüret eden bir Mahmut Uslu bile yoktur... Tayyip Erdoğan’ın öfkesini yatıştırmak için gayret sarf eden bir Abdullah Gül vardır.

*

- Aziz Yıldırım’ın öfkesini meşrulaştıranların sayısı, Tayyip Erdoğan’ın öfkesini meşrulaştıranların sayısından daha azdır.

*

- Aziz Yıldırım’ın öfkesi, icabında bir kişiye değil, bir kitleye yönelebilir... Tayyip Erdoğan’ın öfkesi, en azından şimdilik tek bir kişiye yönelmektedir.

*

- Aziz Yıldırım’ın öfkesi, “paralı köpekler” noktasına kadar varabilir... Tayyip Erdoğan’ın öfkesi, “edepsiz” noktasında fren yapar...

*
- Aziz Yıldırım’ın kişisel tarihinde “one minute” çapında evrensel bir ayarı yoktur... Tayyip Erdoğan’ın kişisel tarihinde “şanlı one minute destanı” vardır...

*
- Aziz Yıldırım’ın öfkesini “Alex” tetikler... Tayyip Erdoğan’ın öfkesini ise “cüppeliler” tetikler.

*

- Aziz Yıldırım öfkelenince stadı terk etmez... Tayyip Erdoğan öfkelenince salonu terk eder.