BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan ile Levent Kırca fena kapıştı

Ahmet Hakan medyanın laf cambazı, Levent Kırca ise gösteri dünyasının. İkilinin kapışması 'dalaktan' başladı, 'taktım' ile devam ediyor.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Fatih Altaylı ile canlı yayında yaşadığı sert tartışma sonrası Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a da meydan okuyan Levent Kırca'ya bugün sert cevap var.

Kırca'yı "kof muhalif" olarak tanımlayan Hakan"Rezil olmayı bilmeyen, hiçbir biçimde rezil olmayan biriyle yapılan kapışmanın galibi baştan bellidir, böyle biriyle ne diye kapışayım ki?"yazdı.



Levent Kırca'nın TEKE TEK programındaki performansı ekran klasikleri arasında yerini aldı.

Fatih Altaylı öyle bir zulüm yaşadı ki sanırız uzun süre böyle bir yanını unutamayacak.


İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesindeki o ağır mı ağır göndermeler:

BANA HODRİ MEYDAN ÇEKMİŞ LEVENT KIRCA

Bana "hodri meydan" çekmiş Levent Kırca.

Birlikte çıkacakmışız ekrana...

Kapışacakmışız.

Neyin kapışması olacak ki bu?
"Ben sana taktım./Sen bana taktın" türü bir kapışma mı olacak?

İçinde "karı" ve "düzmek" geçen bir kapışmanın ben neresinde olacağım?

"Azılı yalaka"
ile "azılı muhalif" dışında herhangi bir renge en küçük alan bile bırakmayan sığ bir soytarılıkla mı kapışacağım?


Siyasal tarihi "jet-ski" ya da "İskiciğim" laflarından türetilen seviyesizliklerle dolu biri ile neyin kapışmasını yapacağım ki ben?

Olaylara kendisi gibi bakmayanı, velev ki hükümet yandaşı olmasın, anında "yalaka" diye tanımlayan biriyle ne kapışması olacak bu?

Olup bitenleri "Bütün komutanlar içeride./Türk Silahlı Kuvvetleri lağvedildi" diye özetleyen biriyle nasıl bir kapışma yapılabilir ki?

LEVENT KIRCA NE DEMİŞTİ?

Levent Kırca, Aydınlık gazetesindeki köşesinde kendisini eleştiren Ahmet Hakan’ı Ulusal Kanal’a davet etmiş ve"Hodri meydan" demişti. Ağır bir yazı kaleme alan Kırca, Ahmet Hakan için şunları yazmıştı;

NE İDÜĞÜ BELİRSİZ BİR YANDAŞ

Sevgili Ahmet Hakan; Senin gibi ne idüğü belirsiz bir yandaş olacağıma, bir gün oraya bir gün buraya yazacağıma, her gün Atatürk derim, her gün Cumhuriyet derim. Bugün de derim, yarın da, ölene kadar derim. İnsanlık suçu işlenen bir ülkede, her an Silivri de derim, Hasdal da derim. Ayrıca insan moda olmak için ortaya canını, varını yoğunu koymaz. Hem hükümete, hem muhalefete muhalif olmaz.

MODA OLMAK İSTESEYDİM SENİN GİBİ YANDAŞ OLURDUM

Moda olmak isteseydim senin gibi yandaş olurdum. Ayrıca da yandaş olsam, senin olduğun noktada da durmaz, çok daha tepelerde olurdum. Sen yandaş olmayı bile beceremiyosun. Kimsenin idolü olmama da gerek yok, böyle bir derdim de yok. Herkesin idolü, benimki gibi Atatürk olsun Madem sığ olduğumu düşünüyorsun, madem "Fatih Altaylı’nın yerinde ben olsam, Kırca’ ya haddini bildirirdim" diye konuşmuşsun; Hodri Meydan..

GEL KONUĞUM OL, DALAĞININ OLMADIĞI İSPATLA

Gel Ulusal Kanal’a konuğum ol. Tartışalım. Birbirimizin lafını kesmeden. Adam gibi. Yaptığı her şeyi, hesabı kitabı ortada olan bana, neden para karşılığı dalaksızım raporu alıp askerden kaçtığını açıkla. Çürük raporunun kopyası elimde. Gel bana ve halkına dalağının yerinde olmadığını ispatla. Sen önce neden vatan borcunu, namus borcunu ödemekten kaçtığını açıkla, ondan sonra benimle ’derin’ mevzulara gir. Başbakan, oğluna neden rapor aldığını açıklayamadı. Hadi sana bir şans. Belki sen açıklarsın. Eğer gelmezsen, korkup kaçtığını düşüneceğim. Senin bir makyajını yapıp karşılıklı program yapacağım. Senin makyajını yaparak hazırladığım programın, senin katılacağın programdan iki farkı olur. Birincisi makyajlı olan daha çok reyting alır, ikincisi de, senin taklidinde bir dalak fazla olur.

Önce kendin dürüst ol, sonra başkalarını gagala...