BIST 10.219
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.412,90
HABER /  GÜNCEL

Ahlaksız teklif başına bela oldu!

Antalya'da sevgilisinden ayrılma karşılığında annesiyle cinsel ilişkiye girip ardından para isteyerek şantaj yapan genç, parayı alırken suçüstü yakalandı.

Abone ol

Antalya'da sevgilisinden ayrılma karşılığında annesiyle cinsel ilişkiye girip ardından para isteyerek şantaj yapan genç, parayı alırken suçüstü yakalandı.

Finike İlçesi'nde annesiyle oturan 18 yaşındaki E.S. ile Antalya'da oturan işsiz 19 yaşındaki Şafak M. internette tanıştı ve bir süre sonra sevgili oldu. Genç kız, babasından boşanmış olan 38 yaşındaki annesi H.K. ile birlikte Antalya'ya gelerek Şafak M. ile buluştu. Evlilik düşünen E.S. ile annesi, işsiz genci beğenmedi ve akşam yemeğinin ardından Finike'ye döndü. E.S. sevgilisine kendisini beğenmediğini söyleyerek ayrılmak istediğini bildirdi.

İddiaya göre bu karara karşı çıkan Ş.M., telefonla arayarak aileyi rahatsız etmeyi sürdürdü. Şafak M.'ye kızından uzak durmasını söyleyen anne H.K., kızını rahat bırakması karşılığında cinsel ilişkiye girebileceğini söyledi. Antalya'ya gelen anne, Konyaaltı'ndaki bir pansiyonda gençle cinsel ilişkiye girdikten sonra Finike'ye döndü. Kısa süre sonra Şafak M. telefonla aradığı kadına sanal seks önerdi. Anne H.K. önce istemediğini söylese de gencin ilişkiye girdiklerini kızına söyleme tehdidi üzerine telefonda sanal seks yaptı. Şafak M. telefonda yaptıkları seks içerikli konuşmalarını kaydetti. Daha sonra anneyi arayan genç, kendisine para göndermesini istedi.

ARKADAŞ HESABINA

İddiaya göre Şafak M., telefonuna kayıt ettiği görüşmeyi dinletip, "Eğer bana para göndermezsen, bu ses kaydını hem kızına gönderirim, hem de internette yayınlarım" dedi. Kadının 4 bin lira göndermeyi kabul etmesi üzerine Şafak M., paranın arkadaşı 44 yaşındaki Ramazan K.'nın hesabına gönderilmesini istedi. Parayı aldıktan sonra bir daha aramayacağını söyleyen Şafak M. başka bir arkadaşına H.K.'nın telefon numarasını vererek aramasını istedi. 22 yaşındaki Hüseyin S. de anneyi arayarak birlikte olmak istedi ancak kadın bu teklifi kabul etmeyince de hakaret içeren mesaj gönderdi.

TEKRAR PARA İSTEDİ

Önceki gün tekrar kadını arayan Şafak M. borçları olduğunu belirterek kendisine 10 bin TL daha göndermesini istedi. Kadın bu parayı gönderemeyeceğini söylemesine rağmen Şafak M., "Hem Antalya'ya gel bir kez daha birlikte olalım, hem de parayı getir ve benden kurtul" dedi. Bunun üzerine savcılığa giden kadın, şikayetçi oldu.

RESTORANDA OPERASYON

Savcılık talimatıyla harekete geçen Aksu İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri anne ve kızını Antalya'ya getirdi. Polis kadına seri numaraları alınmış 10 bin TL vererek bir alışveriş merkezindeki restoranı buluşma yeri olarak yeri ayarladı. Polis saatler öncesinde alışveriş merkezine giderek tedbir aldı. Polisler, restoranda yemek yiyen iki sevgili ve gazete okuyan adamlar görünümünde beklemeye başladı.

Sivil polisler, H.K.'nın Şafak M.'ye seri numaraları alınmış 10 bin TL'yi vermesinin ardından Şafak M.'yi ve yanında bulunan arkadaşı Ramazan K.'yı yere yatırarak gözaltına aldı. Zanlılar sorgulanmak üzere Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Anne ve kızı zanlılardan şikayetçi oldu. Şafak M.'nin cep telefonunda ise kadınla yaptığı sanal seks konuşmasının kayıtları bulundu.

"ASANSÖRDE SAPIK DEHŞETİ!"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...


[PAGE]


İzmir'in Bayraklı İlçesi Özkanlar semtinde takip ettiği iki kızı asansörde taciz eden, bu sırada kendisine direnen tıp fakültesi öğrencisi B.K.'nin de yumrukla burnunu kıran, bir ambalaj şirketinde satış görevlisi olarak çalışan bir yıllık evli 26 yaşındaki E.K., güvenlik kamerası görüntülerinden aracının plakası belirlenerek yakalandı. E.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Özkanlar semtindeki ilk olay geçen 1 Aralık'ta saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi B.K., arkadaşlarıyla ders çalıştıktan sonra evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada takip edildiğinden habersiz apartmana giren B.K.'nın arkasından hızla içeriye girip kızı asansöre sokan bir kişi, eliyle taciz etmeye başladı. Şüpheli, taciz sırasında kendisine direnip çığlık atarak yardım isteyen B.K.'nın burnuna yumruk atıp kırdıktan sonra kaçtı. Çığlıklara koşan kızın ailesi ve komşuları, yüzü kanlar içerisinde kalan B.K.'yı, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı, tedavisi yapıldı.

GÜPEGÜNDÜZ TACİZ

Aynı kişi, geçen 17 Aralık'ta, Ankara Caddesi üzerindeki muhasebe bürosunda çalışan B.D.'yi taciz etti. Gündüz saatlerinde banka şubesinde işlemlerini yaptırdıktan sonra işyerine giden B.D.'yi de takip eden şüpheli, apartmana girip asansöre bineceği sırada kızın arkasından hızla yaklaşarak taciz edip kaçtı.

GÖRÜNTELER ELE VERDİ

İki olayın ardından araştırma başlatan polis ekipleri, B.D.'nin taciz edildiği bölgede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini tek tek inceledi. İki kızın ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda güvenlik kamerası görüntüleri üzerinde yapılan araştırmalarda, şüphelinin kullandığı aracın plakası belirlendi. Plakadan yola çıkan ekipler, aracın kayıtlı olduğu Kemalpaşa İlçesi'ndeki ambalaj fabrikasında satış elemanı olarak çalışan şüpheli E.K.'yı gözaltına aldı. Bir yıllık evli olan E.K., mağdur kızlar tarafından da teşhis edildi. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen E.K., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AİLE İSYAN ETTİ

Taciz dehşetini yaşayan B.K.'nın ailesi, günlerce yaşanan sıkıntı ve acının ardından yakalanan şüphelinin serbest bırakılmasına isyan etti. Şüphelinin her an başka kızlara ya da çocuklara da zarar verebileceğini söyleyen aile, “Tutuklanması için daha ne yapması gerekirdi? Mahkemede cezalandırılmasını bekliyoruz” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

"KÜÇÜK KIZI SEVGİLİSİNE GÖTÜRMÜŞ!"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...

TIKLAYIN...

[PAGE]


Adana'da kocası ölen komşusunun 11 yaşındaki kızı G.C.’yi, meyve suyuna ilaç katıp, birlikte olması için 45 yaşındaki sevgilisine götürdüğü iddiasıyla tutuklanan 31 yaşındaki Gülbani Dağdelen ve sevgilisi Hakkı Ayvaz'ın yargılanmasına başlandı. Gülbanı Dağdelen'in, G.C.'nin annesini “Kızına AK Parti’den yardım alacağız’ diyerek kandırdığı ortaya çıktı.

İddiaya göre Gülbani Dağdelen, sevgilisi Hakkı Ayvaz’ın isteği üzerine, cinsel ilişkiye girmesi için komşusunun ilköğretim okulunda okuyan kızı G.C.’yi hedef seçti. Kızın annesine, ‘Ak Parti'den öksüz çocuklara yardım dağıtılacakmış, kızına da yardım alalım’ diyerek kandıran Gülbani Dağdelen, küçük kızı yanına aldıktan sonra cep telefonuyla sevgilisi Hakkı Ayvaz’ı arayarak, “Kızı ayarladım. Okuldan getiriyorum. Meyve suyuna ilacı koyup içireceğim. Ancak 50 lira isterim” dedi.

KONUŞMA TAKİBE TAKILDI

Polis, bir başka suç nedeniyle telefonlarını dinlediği Hakkı Ayvaz ve sevgilisi Gülbani Dağdelen’i küçük kızla birlikte minibüse binerken yakaladı. Tutuklanan Hakkı Ayvaz ile sevgilisi Gülbani Dağdelen hakkında, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 29’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Gülbani’den 18- 19 yaşlarında birini istediğini belirten Hakkı Ayvaz, şunları anlattı:

“Gülbani ile Haziran 2010’dan beri görüşüyorum. Geceleri alkol alırım. Gülbani ile yaptığım telefon görüşmesinde ailevi sorunlarım da olması nedeniyle ile kendisinden 18- 19 yaşlarında birisini getirmesini istedim. O da ‘tamam’ dedi. Olay günü merkez parkta buluştuk. Ancak kızın yaşının küçük olduğunu görünce herhangi bir şey yapmadım. İlk görüştüğümüzde ayrılacaktım. Ancak ‘Karnımız aç’ deyince karınlarını doyurdum. Büfeden cips ve meyve suyu aldım. Daha sonra kendilerinden ayrılacaktım. Ancak polisler yakaladı.”

KISKANIYORDUM

Gülbani Dağdelen de savunmasında, Hakkı Ayvaz'la aralarında ilişki olduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Onu kıskanıyordum. Benden sürekli, özellikle alkol aldıktan sonra, genç kız getirmem konusunda istekte bulunuyordu. Bana telefon görüşmesinde son kez genç kız istediğini söyledi. Başka bir istekte bulunmayacağını da söyledi. Kızı, annesinden ‘AK Parti’den yardım alacağız’ diye aldım. İlacı da daha önce aldım. Minibüs beklerken kıza içinde ilaç bulunan meyve suyunu verdim. Ancak otobüs geldiği için kız içmedi, attı. Amacım Hakkı’nın kızı küçük görüp, cinsel isteklerinden vazgeçmesi idi. Kendisine teslim etmeyecektim, pişmanım.”

‘TADI DEĞİŞİK GELİNCE İÇMEDİM’

Meyve suyunun tadı değişik olduğu için içmediğini anlatan G.C. de ifadesinde şunları söyledi:

’Gülbani, olay günü beni annemden ‘AK Parti’ye gidip yardım alacağız’ diye istedi. Minibüste telefonla görüştü. Götürdüğü merkez parkta bir süre dolaştık. Daha sonra benden bir süre uzaklaştılar. Hakkı, Gülbani’ye para verdi. Minibüse birlikte bineceğimiz esnada polisler bizi yakaladı.”

‘ŞİKAYETİNİ GERİ AL’ DAYAĞI

Kızın annesi Adile C. ise sanıklardan şikayetçi olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Gülbani’nin annesi sabah gelip, ‘Öksüz çocuklara yardım yapılıyor’ diye kızımı benden istedi. Saat 11.00’da gittiler, saat 18.00 olmasına rağmen gelmediler. Merak edip bir kaç kez Gülbani’nin annesine gittim ancak haber yoktu. Daha sonra polisler durumu bana bildirdi. Hakkı’nın kardeşleri gelip şikayetimi geri almam için bana bir daire dahi teklif ettiler. Gülbani’nin ailesi de evime saldırıp beni dövdü.”

Mahkeme heyeti, G.C.’nin Ç.Ü. Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı’na sevk edilerek, ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığı konusunda rapor alınmasına karar verip duruşmayı erteledi.

"ESKİ EŞİNİ KORUMAK İSTERKEN BIÇAKLANDI!"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Mersin’de 5 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı eski eşi Adem Zor’a (27) saldırıp bıçaklayan ağabeyi Duran Yıldız’a (26) engel olmak isteyen Nuray Yıldız (24) kolundan yaralandı.

Olay, dün akşam merkez Toroslar İlçesi’ne bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Mobilya ustası Adem Zor, oğlu Halis Zor’u (7) görmek için eski eşinin yanına gitti. Ağabeyi Duran Yıldız ile birlikte kalan Nuray Yıldız, eski eşine eve gelmemesini, çocuğu ile dışarıda görüşmesini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine Duran Yıldız da tartışmaya karıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Duran Yıldız, Adem Zor’u sırtından bıçakladı. Yere düşen Adem Zor'a tekrar bıçak vurmak üzere yönelen ağabeyini engellemek için araya girip, eski eşinin üzerine kapanarak onu korumaya çalışan Nuray Yıldız da kolyuna isabet eden bıçak darbesiyle yaraladı. Yaralanan eski karı- koca ile sopayla başından darbe alan Duran Yıldız, götürüldükleri Mersin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

‘ESKİ KOCAM SOPAYLA GELDİ’

Hayati tehlikesi bulunmayan Nuray Yıldız, olayla ilgili şunları anlatttı: “Eski kocamı, çocuğumuzla ilgili konuşmak üzere çağırdım ve çocuğumuzla dışarıda görüşmesi gerektiğini anlattım. Ancak, daha önce ağabeyimle tartıştığı için gelirken yanında sopa getirmişti. Kapıda tartıştığımızı gören ağabeyim elinde sopayı görünce onunla tartışmaya başladı. Bir anda aralarında kavga çıktı. Eski eşim sırtına isabet eden bıçakla yere düşünce kardeşim kendisine yönelip yeniden vurmak istedi. Bu sırada araya girince kolumdan yaralandım. Çok üzgünüm, bu olaylardan çocuğumuz çok olumsuz etkileniyor.” Adem Zor’un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

"ÇEKİRDEK YEDİĞİ İÇİN BAŞINDAN BIÇAKLANDI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Konya’da "çekirdek yediği" için başından bıçaklanarak ağır yaralanan gencin tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Olayla ilgili gözaltına alındıktan sonra suçunu itiraf eden zanlı, adliyeye sevk edildi.

Merkez Selçuklu ilçesi Zafer Meydanı’nda 2 gün önce bir internet  kafe önünde başından bıçaklanarak ağır yaralanan 14 yaşındaki Erdal Adak’ın kaldırıldığı Konya Numune Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşti.Olayın ardından soruşturma başlatan polis, internet kafenin güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettikleri Fatih E.’yi (23) merkez Meram ilçesi Azerbeycan Caddesi’nde gözaltına aldı.

Suçunu itiraf eden zanlı Fatih E., polisteki ilk ifadesinde, "Erdal Adak ve arkadaşları internet kafenin önünde çekirdek yiyor ve gürültü yapıyorlardı. Onları başka yerde çekirdek yemeleri konusunda uyardım. Bana küfür ettiler ve saldırdılar. Ben de belimdeki ekmek bıçağını çıkartarak kendimi korumak için salladım" dediği öğrenildi.