BIST 9.961
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.433,80
HABER /  DÜNYA

Ağlatan yangın

Samsun’da içinde bulunduğu otomobil seyir halindeyken yangın çıkınca genç kadın korkusundan ağladı. <br/>Yangın, İlkadım ilçesi Kale Mahalle...

Abone ol

Samsun’da içinde bulunduğu otomobil seyir halindeyken yangın çıkınca genç kadın korkusundan ağladı.
Yangın, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cemal İpek (48) idaresindeki 06 DD 7940 plakalı otomobil ile seyir halindeyken elektrik aksamında yangın çıktı. Aracını yol kenarına çeken Cemal İpek ile araçta bulunan eşi Fatma İpek (39) ve kız kardeşi Nurcan İpek (38), panik içinde aşağı indi. Bu sırada yoldan geçen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu’nda görevli polisler, yangın söndürme tüpleri ile araca müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü.
Olay yerine itfaiye sevk edildi. Araçta bulunan Nurcan İpek, üzüntüsünde gözyaşı döküp ağladı. Genç kadın sürücü ağabeyi tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Büyük korku yaşayan Nurcan İpek, "Ağabeyim, yengem ve ben Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki evimizden Cumhuriyet Meydanı’nda bankaya gidiyorduk. Aracı ağabeyim kullanıyordu. Kablo kokuları geldi ve ardından da yangın çıktı" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yaptıkları incelemede yangının aracın kalorifer kablolarından çıktığını tespit etti.