BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL

Ağca'ya Obama suikasti için eğitim!

Ağca kendini aştı bu kez MOSSAD'ın çok gizli planını deşifre etti. İşte Ağca'nın o çok ilginç Obama iddiası;

Abone ol

Mehmet Ali Ağca MOSSAD'ın çok gizli "Obama" planını açıkladı. MOSSAD ajanının Obama'yı öldürmesi için İsrail hükümetinden kendine teklif getirdiğini iddia eden Ağca, istese Vatikan'a kral bile olabileceğini söylerken, dünyayı kanlı bir plan için uyardı!

Cezaevi günleri sonrası, bol sıfırlı çekler karşılığı istediği medya kuruluşlarına konuşabileceğini söyleyen Mehmet Ali Ağca, çok gizli planları bu kez bedavaya anlattı. Ülke TV'de katıldığı programda Ersoy Dede'nin sorularını cevaplayan Ağca, MHP ile CHP'yi PKK ile aynı kefeye koyup, referandum sürecini değerlendirdi.

VATİKAN'A KRAL OL TEKLİFİ

Ahmet Hakan'ı tehdit ettiği yönündeki iddiaları kabul etmeyen Ağca, İtalya'yı da Vatikan'ın tetikçisi olmakla suçladı. Ağca, cezaevinde kendisine Hristiyan olması için baskı yapıldığını da söyleyerek, kabul etmesi halinde İtalyan hükümetinin kendisine 83 yılında özgürlüğünü vereceğini; ancak bu teklifi kabul etmediğini ifade etti. Hatta Ağca, Vatikan iddialarını bir adım ileri götürerek kendisine krallık bile teklif edildiğini söyledi.

MEHMET ALİ BİRAND İMZA İSTEMİŞ

Ağca, canlı yayında cezaevleri günlerini anlatırken Papa'nın kendisini ziyaret ettiğini söyledi. Dünya medyasının bir hayli ilgi gösterdiği o günlerde, Türkiye'den çok sayıda gazetecininde görüşmek istediğini, bazılarını kabul etmediğini söyleyen Ağca, Mehmet Ali Birand'ın kendisinden oğlu için imza istediğini; ancak cezaevi yönetiminin bu imzayı dışarı çıkarmadığını iddia etti.

AĞCA'YA OBAMA'YI ÖLDÜR TEKLİFİ

Ağca'nın anlattığı en ilginç iddia ise MOSSAD'ın "çok gizli" Obama planı oldu. İsrailli bir bayan ajanla 2008 yılında görüştüğünü söyleyen Ağca, bu ajan aracılığıyla kurduğu ilişki sonrası Obama'ya suikast düzenlemesi için İsrail hükümetinin kendisine büyük vaatlerde bulunduğunu söyledi. Nisan ayında bu ajanlarla birlikte Kıbrıs'a gittiklerini de iddia eden Ağca, öldürmek için eğitim aldığını; ancak bu kanlı planın bir parçayı olmayı kabul etmediğini ifade etti.

AĞCA DÜNYAYI BÖYLE UYARDI!

Papa suikasti sonrası Vatikan uyarılarından bir süreliğine de olsa uzaklaşan Ağca bu kez de dünyayı İsrail konusunda uyardı. İsrail'in gizli istihbarat örgütleriyle işbirliği yaparak Obama'yı devre dışı bırakmaya çalıştığını söyleyen Ağca, MOSSAD'ın Josej Biden ile Amerika'yı yine istediği çizgiye çekmek istediğini iddia etti. Ağca bu plan karşısında tüm dünyanın özellikle de İslam ülkelerinin dikkatli olmasını istedi.