BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,10
ALTIN 2.474,52
HABER /  POLİTİKA

Ağardan Yılmaza davet

Mesut Yılmaz'ın kararını açıklayacağı son günde DYP lideri Ağar'dan çağrı var. Ağar canlı yayında seslendi.

Abone ol

DYP lideri Ağar Mesut Yılmaz'a kucak açtı. Mumcu'nun soğuk baktığı söylenen Yılmaz'a Ağar, "DP'ye gel" çağrısı yaptı.

Ağar CNN Türk'te Ankara Kulisi'ne konuk oldu. Ağar'ın Yılmaz'a çağrısı şöyle:

"Merkez sağın içinde yetişmiş bir isim. Karadeniz otoyolunda imzası var.
DP içinden siyaset yapmlasından memnuniyet duyarız. Yılmaz'ın DP listesinden bağımsız adaylığına da açığız. Anavatan'ın kurucu üyesi DP'den aday olması son derece doğal."

Hükümet çatışma kültüründen geliyor
Merkez sağ çatışma kültüründe uzlaşma kültürü vardır. Onlar milil görüş çizgisinden geliyor. Bugünkü hükümet çatışma kültüründen geliyor. Merkez sağın en temel vasfı milletle devleti uzlaştırmaktır. Devletle millet arasında ama milletin taleplerini karşılayan bir çizgideyiz.

Yüksek tansiyon var
Asayiş, geçim sıkıntısı terör hepsi ayrı bir sıkıntı kaynağı olmuş. CHP ve AK Parti kutuplaşması yüksek tansiyonu doğurdu. Canlı organizmanın bu kadar yüksek tansiyonu taşıyamaz.

Televizyondan Genelkurmay'a çağrı olmaz
İlk defa televizyonda Gernelkurmay başkanı ile görüşen Başbakan gördüm. Böyle şey olamaz. Bu kadar ciddi bir iş seçimlere kurban edilemez.

Düz ovada siyaset
Yeni teröristler yetişsin istemiyoruz. Gençler ovalarda fabrikalarda olsun istiyoruz. Silahla gelen silahla gider, sibahı bırakmayan sonucuna katlanır.

Bu hükümet bitmiştir
Müttefiklik anlayışının sorumluluğu vardır. Türkiye'nin terör örgütüyle ilgili talepleri kulak ardı ediliyor. Sağlıklı dış politika yok. Ciğerimizi yaralayan şehit cenazelerine milletin tahammülü yoktur.