BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
HABER /  GÜNCEL

Afrin'den acı haber! Şehit ve yaralılar var

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada Afrin kırsalında çıkan çatışmada şehit sayısının 8'e yükseldiği belirtildi. Yaralı asker sayısının ise 13 olduğu açıklandı.

Abone ol

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Afrin harekatından acı haberler art arda geldi. Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmalarda 8 askerimiz şehit olurken 13 askerimizde yaralandı.

Hatay’ın Hassa ilçesi karşısında yer alan Hac Bilal köyü Kel Tepe mevkiinde dün öğleden sonra Jandarma ve Polis Özel Harekat (JÖH ve PÖH) timleri, korucular ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri ile PYD/PKK’lı teröristler arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.

100 KADAR TERÖRİST PUSUYA DÜŞÜRDÜ: Kel Tepe bölgesini ele geçirmek için ilerleyen güvenlik ve ÖSO güçleri, tünellere saklanmış yaklaşık 100 kadar terörist tarafından pusuya düşürüldü. Gün boyu yaşanan çatışmada 8 asker şehit olurken 13 asker ise yaralandı.

Afrin'deki 8 şehit verdiğimiz çatışmadan kahreden detay!

 HELİKOPTER İSABET ALDI: atışma sırasında hava desteği sağlayan bir ATAK helikopteri de isabet aldı. Çatışmada 20 kadar terörist de öldürüldü.

ÜST ÜSTE ŞEHİT HABERLERİ: Genelkurmay'dan yapılan ilk açıklamada  5 askerimizin şehit olduğu 7 askerimizin ise yaralandığı bilgisi verilirken, kısa süre sonra yapılan ikinci açıklamada ise 3 askerimizin şehit olduğu ve 6 askerimizin de yaralandığı bilgisine yer verildi. Böylece Kel Tepe'de bir günde 8 askerimiz şehit olurken, 13 askerimiz de yaralandı. 

Bir babanın en ağır yükü! Yıkılmadı dimdik ayakta kaldıBir babanın en ağır yükü! Yıkılmadı dimdik ayakta kaldıBir babanın en ağır yükü! Yıkılmadı dimdik ayakta kaldıBir babanın en ağır yükü! Yıkılmadı dimdik ayakta kaldıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


TSK'DAN YAPILAN İLK AÇIKLAMA: "
Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır."

TSK'DAN YAPILAN İKİNCİ AÇIKLAMA:''Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 01 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır."

SAVAŞ UÇAKLARI VE OBÜSLER VURDU

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hatay'ın karşısındaki terör mevzileri, savaş uçakları ve obüs toplarıyla ateş altına alındı. 

Afrin şehitlerinin sayısı kaç oldu? İşte tüm şehitlerin isimleri ve hikayeleriAfrin şehitlerinin sayısı kaç oldu? İşte tüm şehitlerin isimleri ve hikayeleriAfrin şehitlerinin sayısı kaç oldu? İşte tüm şehitlerin isimleri ve hikayeleriAfrin şehitlerinin sayısı kaç oldu? İşte tüm şehitlerin isimleri ve hikayeleriHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TELEFON

Acı haberin duyulmasının ardından Afrika gezisini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu arayarak saldırıyla ilgili bilgi aldı. Erdoğan her iki isme de yaşananlardan duyduğu derin üzüntüyü bildirdi.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Savaş uçakları, ATAK helikopterleri teröristlerin kaçış noktalarını vuruyor.  Bölgede çok sayıda tünel ağı olduğu, teröristlerin sızma girişimlerinde bulunduğu belirtiliyor.

Afrin'den son dakika! Şehitlerimizin isimleriAfrin'den son dakika! Şehitlerimizin isimleriAfrin'den son dakika! Şehitlerimizin isimleriAfrin'den son dakika! Şehitlerimizin isimleriHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN