BIST 10.250
DOLAR 32,35
EURO 34,76
ALTIN 2.391,68
HABER /  GÜNCEL

Adnan Polat Arena'nın kapılarını kapadı!

Kemeraların karşısına çıkan Adnan Polat üzüntülerini dile getirerek noktayı koydu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Başbakan Erdoğan'ın dün gece yaşanan protestolara ilgili sitem sözleri sarı-kırmızılı kulüpte hareketli saatlere yol açtı.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından bugün apar-topar kameraların karşısına çıkan Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat, Arena Stadı'nın kapılarının protestoculara kapanacağını söyledi...

Polat şöyle konuştu:

Başbakan Erdoğan'a müteşekkiriz bunu da dün gece ifade ettik. Dün gece stada hem gelişte hem çıkışta hiçbir problem olmadı. Herşey muhteşemdi. Ancak sayın Başbakan dün gece haketmediği bir olaya maruz kaldı. Bazı kendini bilmeyen ve Galatasaray camiasının içinde olduğunu düşünmeyen bazı kişiler sayın Başbakanı protesto ettiler. Bu bizi çok üzdü. Biliyoruz ki, sayın Başbakan bu projeye can-ı gönülden destek verdi. Biz kendisini ağırlamak için elimizden geleni yaptık.

BUNLARI GALATASARAYLI KABUL ETMİYORUZ!

Muhteşem bir düğün gecesine bazıları gölge düşürdü. Biz bu insanları Galatasaraylı olarak kabul etmiyoruz. Yukarıda yapmış olduğumuz toplantıda elimizde 200 kadar kamera görüntüleri ve 20'ye yakın polis kamera görüntülerini incelemesini Emniyet'le birlikte yapacağız ve bu insanları stada sokmayacağız. Buraya ailesiyle gelip vakit geçirmek isteyen insanların huzurunu bozmak için hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiz... Yaşanan bu çirkin olaylarla ilgili bu basın toplantısını tertip ettik. Sayın Başbakana yeniden teşekkür ederiz.

Adnın Polat'ın açıklamasının ardından soru almaması dikkat çekti...