BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.425,86
HABER /  MEDYA

Adnan Hoca Gülen Cemaati'ne sert çıktı

AKP ve cemaat çelişkisinde tarafını belli eden Adnan Hoca canlı yayında Gülen Hareketi'ne sert suçlamalarda bulunurken Erdoğan'ı yere göğe sığdıramadı.

Abone ol

Gülen Cemaati ile AKP arasındaki gerilim medya üzerinden sert bir çatışmaya evrilirken Adnan Hoca da topa girdi. Kendi televizyonu A9'da konuşan Adnan Oktar, Gülen Cemaat'ine saydırırken Başbakan Erdoğan'a övgüler dizdi.

CEMAAT DENESİN VE GÜCÜ OLMADIĞINI GÖRSÜN

Zamansi yazarı Mehmet Kamış'ın "AKP'ye oy vermeyeceğiz" mesajı taşıyan yazısını yorumlayan Oktar, Gülen Cemaat için "denesin gücünün olmadığını görsün" derken; AKP'nin Cemaat'in desteği olmaksızın da yüzde 50 oy alacağını savundu. Zaman gazetesine sert eleştiriler yönelten Oktar "Biz zamanında dünyanın parasını verdik. Biz ne bilelim bu çizgiye geleceklerini." dedi.

İşte Oktar'ın Cemaat'i hedef alan sözleri:

TAYYİP HOCAM İSLAM VE KURAN ÇALIŞIYOR

Ferah yüzde 50 oyu var AK Parti'nin. Bu arkadaşların oy vermemelerine rağmen en az yüzde 50 alır. Tayyip hocam İslama Kuran'a hizmet için çalışıyor çocukluğundan beri. Çektiği acıları çileleri herkes gördü. Şu gösterdiği insanüstü gayrete bakın. Yazık günah O'nun üstüne gitmek. Çok ayıp yani.

KARDEŞİM SEN KÜREKLE PARA TOPLUYORSUN

Bize niye kurs açtırmıyor diyorlar. Kardeşim sen kürekle para topluyorsun. Gıcık bir hareket bu. kızdırıyor tabi insanları. Amacın İslama himzet oldun biz sana rayderle para getirelim. Ama dini bıraktın. Dünyaya daldın. Müslümanları adam yerine koymuyorsun. Bu vaziyette hükümet ne desin. Toplayın paraları mı desin?

ZAMAN İÇİN DÜNYANIN PARASINI VERDİK GELDİKLERİ HALE BAK?

Biz zamanında dünyanın parasını verdik. Zaman gazetesinin kurulması için. 50 gazete yüz gazete alırdık her gün. Biz ne bilelim bu çizgiye geleceklerini. Kanal 7 için de oluk oluk para akıttık. Kadınlar kollarındaki bilezikleri verdi. Ne çabuk unuttunuz zavallı günlerinizi. Tek kelime Allah'tan bahsetmiyorlar. Bediüzzaman'dan bahsetmeye utanıyorlar.