BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  GÜNCEL

Adil Seçim sonuçları olay oldu! Erdoğan ve İnce'nin oy oranı gerçekte kaç?

Sosyal medya Anadolu Ajansı'nın geçtiği seçim sonuçları ile Adil Seçim platformunun paylaştığı oy oranlarını konuştu. Adil Seçim platformu Erdoğan'ın oyunu düşük İnce'yi yüksek vermişti. Son rakamları da geldi bakın sonuçlar nasıl?

Abone ol

Anadolu Ajansı'nın geçtiği seçim sonuçları sosyal medyada gündemin ilk sırasına otururken, Adil Seçim platformu Muharrem İnce'nin oy oranının düşük gösterildiğini iddia ederek bambaşka sonuçlar sundu.

İlk saatlerden itibaren İnce'nin oyunu yüzde 30'un üstünde gösteren Adil Seçim platformu, ilerleyen saatlerde fark açıldıkça 'Umudunuzu kaybetmeyin TV ekranlarındaki manipülasyonlara aldanmayın bu seçim ikinci tura kalmıştır. Sandıkları takip etmeye devam edin' diyerek umut pompaladı.

Adil Seçim platformu en son saat 22.00'da elindeki seçim sonuçlarını yayınladı. Sandıkların yüzde 99'u açılıp durum kesinleşince muhaliflerin takibinde olan hesap bir daha oy oranı vermedi.

GEÇTİKLERİ SON RAKAMLAR:

UMUDUNUZU KAYBETMEYİN : Adil Seçim platformu Muharrem İnce için hala şans olduğunu iddia edip takipçileri için twitterdan şu mesajı paylaştı:
-'Büyükşehirlerden veri girişleri halen devam etmektedir. Bir çok büyük ilde oy girişi tamamlandığında sonuçlar büyük ölçüde değişecektir. Umudunuzu kaybetmeyin, güzel sonuçlar almaya devam ediyoruz. Görevlerinizi kesinlikle terk etmeyin! '

Adil Seçim platformunun açıkladığı partilere göre oy dağılımında da CHP oyları aşağı doğru düşüşteydi:


MUHARREM İNCE VE HDP'DEN ANADOLU AJANSI SONUÇLARINA TEPKİ : Muharrem İnce Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçlarının manipülasyon içerdiğini iddia etti. HDP Genel merkezi resmi twitter hesabından da benzer bir mesaj atıldı. AA twitterın tt listesinde ilk sıraya oturdu.

Meral Akşener de oy oranları için Anadolu Ajansı'na yüklendi ve şu twiti attı: