BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'den seçim sonuçlarıyla ilgili ilk açıklama!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal seçimlerle ilgili bir son dakika açıklama yaptı. Ünal ''sonuçlar şüpheye mahal olmadan açıklanıyor. AA'nın hedefe konularak tehdit edilmesi yanlıştır'' dedi.

Abone ol

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal CHP ve diğer partilerin seçimde manipülasyon iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ünal, yaptığı açıklamada, "Özellikle Anadolu Ajansının, milli ajansımızın hedefe konularak tehdit edilmesi kabul edilebilir bir şey değil." ifadelerini kullandı.

 Ünal'ın yaptığı açıklama şöyle: Sonuçlar şüpheye mahal olmadan açıklanıyor. Seçimler demokratik olgunlukla yapıldı. Açık bir şekilde tehdit edilmeleri bu tehditlerin sonucunda ortaya çıkacak ağır sonuçlar bunu yapanların sorumluluğudur. AK Parti hükümeti iktidar olmanın sorumluluğuyla davranmakta. Sadece bizim değil diğer partilerinin oyları da bizim namusumuzdur. Burdan diğer siyasi partileri uyarıyorum. Bu itibarsızlaştırmanın sonuçları ağır olabilir.

AA'NIN HEDEFE KONULMASI DOĞRU DEĞİL: AA'nın hedefe konularak tehdit edilmesi yanlıştır. Burada bir şaibenin olması söz konusu değil. Devletin kurumları üzerinden oluşturulan bu ağır tahrik kabul edilebilir değil. Bu iftira ve manipülasyon kabul edilebilir bir şey değil. Milletin iradesi kabul edilmeli. Siyasiler sorumluluk almalı. Cumhurbaşkanımız genel merkezimize gelecek.Biz sonuçların tam anlamıyla sonuçlanmasını bekleyeceğiz.