BIST 10.471
DOLAR 32,86
EURO 35,21
ALTIN 2.452,73
HABER /  GÜNCEL

Adaylar bu objektiften farklı göründü

Meclis'e girmek isteyen aday adayları başvuruların ardından soluğu profesyonel stüdyolarda aldı.

Abone ol

Türkiye yaklaşan genel seçim heyecanını yaşarken, çeşitli partilerden veya bağımsız olarak parlamentoya girebilmek için mücadele eden yüzlerce adayın başvuru sonrası ikinci adresleri  profesyonel stüdyolar oldu. Seçim çalışmalarında kullanılmak üzere soluğu ünlü deklanşörlerin karşısında alan milletvekili aday adayları binlerce kare fotoğaf çektirdi.

Seçim çalışmalarının yoğunluğunu anlatan artı-90 Fotoğraf Stüdyosu’nun sahibi fotoğraf sanatçısı Mehtap Orgun, seçim yarışında görselliğine önem verenlerin daha avantajlı olabileceğini belirtti.

Parlamento yolunda adayların seçmenlerine şık görünmek zorunda olduklarını hatırlatan Mehtap Orgun, iyi bir görsel çalışma yapmış adayların şansının artacağını vurguladı. Yoğun talebi karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Orgun, ‘’Fotoğraf usta ellerde amaca yönelik önemli bir detaydır. İnsanlar bilgi ve birikim kadar görselliğe de önem veriyor. Bu anlamda duruşu, görünüşü iyi olan adaylar arenada dikkat çekecektir. Başarı için şık ve güzel fotoğraflarla halkın karşısına çıkmak nezaketten öte şarttır’’ şeklinde konuştu.