BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da market basıldı 3 kişi yaralandı

Adana'nın Seyhan ilçesinde eli silahlı 8 kişi Onur Mahallesi'nde bulunan bir marketi bastı. Market sahibiyle saldırganlar arasında arbede çıkarken, çıkan olaylarda 3 kişi çeşitli yerlerinden silahla yaralandı.

Abone ol

ADANA'da tabanca ve sopalarla marketi basan 8 kişi, 3 kişiyi tabanca ile yaraladı. Olay anı güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedilirken, polis market sahibi Remzi Demir’i de ifadesini almak için karakola götürdü.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Onur Mahallesi 45129 Sokak’ta meydana geldi. Remzi Demir, sahibi olduğu markette otururken yüzleri maskeli 8 kişinin saldırısına uğradı. Markete gelen gruptan biri, elindeki tabancayı Demir’e doğrulttu, diğerleri ise sopalarla işyerinin camlarını kırdı. Saldırganlardan biri, Demir’in başına sopayla vurup yaraladı. Demir ise can havliyle masasınIn altında sakladığı sopayla saldırganlara karşılık verirken, olay marketin dışına da taştı.

ARBEDEDE 3 KİŞİ YARALANDI

Arbede sırasında kimin kullandığı bilinmeyen tabancadan çıkan mermiler, 19 yaşındaki Ahmet Kil’in karnına, 22 yaşındaki Selman Bayav ile 17 yaşındaki Hüseyin A.’nın bacaklarına isabet etti.

Yarılalar çevredeki vatandaşların yardımıyla ilk önce yakındaki özel bir tıp merkezine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Kil ve Hüseyin A., Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Bayav ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastenesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan Ahmet Kil’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Tabanca ve sopalarla yapılan baskın anı, marketin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülere el koyan polis, market sahibi Remzi Demir’i de ifadesini almak için karakola götürdü. Yaralıların saldırganlar arasında olup olmadığı ve silahın kim tarafından ateşlendiğini belirlemek için çalışma başlatıldı.