BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,72
ALTIN 2.407,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da kavga bel altına indi!

Aytaç Durak'ı yolsuzlukla suçlayan MHP'li Meclis Üyesi Tuncel bu kez de Durak'ın oğluyla ilgili iddialarla gündemde...

Abone ol

Ortaya attığı iddialar ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın açığa alınmasına neden olan MHP'li Adana Meclis Üyesi Tuncel bu kez Durak'ın oğluyla ilgili iddiaları nedeniyle Emniyet'e ifade verdi.

Tuncel ifade vermek için gittiği Emniyette ifadenin nedeniyle ilgili sorulara, "Katıldığım bir televizyon programında Aytaç Durak'ın oğlu Gökhan Durak'ın kokain çektiğini, bir kafeye gidip 3 tane kadınla eğlendiğini söyledim. 'Her gün 5 vakit abdest alıp, namaz kılıyor' diyorlardı. Gerçeğin öyle olmadığını söylüyorum. Buraya da ifade vermeye geldim'' dedi.

Tuncel ilk olarak sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğüne geldi. Ardından avukatıyla birlikte ikinci kez geldi ve 1 saat 50 dakika ifade verdi.

Tuncel, Emniyet Müdürlüğünün girişinde, gazetecilerin hangi konuyla ilgili ifade verdiğini sormaları üzerine, Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın oğlunun şikayeti üzerine geldiğini söyledi.

Yerel bir televizyon kanalında konuyla ilgili konuşma yaptığını ifade eden Tuncel, ''Katıldığım televizyon programında Aytaç Durak'ın oğlu Gökhan Durak'ın kokain çektiğini, bir kafeye gidip 3 tane kadınla eğlendiğini söyledim. 'Her gün 5 vakit abdest alıp, namaz kılıyor' diyorlardı. Gerçeğin öyle olmadığını söylüyorum. Buraya da ifade vermeye geldim'' dedi.

Tuncel, bir gazetecinin, evinin kurşunladığı iddialarıyla ilgili sorusunu da ''Evim kurşun geçirmez'' diye cevapladı.

CİNAYET BÜROSUNA İFADE

Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Tuncel, Şube Müdürü ile yaptığı kısa görüşmenin ardından Cinayet Büro Amirliğinde ifade verdi. Tuncel, yaklaşık 1 saat 50 dakika boyunca içeride kalırken, Cinayet Büro Amirliğinde görevli polisler, ''gizli görüşme'' olduğu gerekçesiyle odadan çıkartıldı. Tuncel, Cinayet Büro Amirliğinde ifade vermesiyle ilgili de, ''Kardeşim faili meçhul cinayete kurban gitmedi mi?'' dedi.