BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Adana bit pazarına kanlı baskın!

Halk arasında bit pazarı olarak anılan Kocavezir İş Merkezi'nde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı

Abone ol

Adana'da halk arasında “bit pazarı” olarak bilinen Kocavezir İş Merkezi'nin girişinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

Kocavezir İş Merkezi girişinde Abdulkerim A. ve arkadaşları, daha önce aralarında husumet bulunan Hasan Gökçe ve yakınlarına tabancayla ateş açtı. Gökçe ve yakınları ise pompalı tüfekle karşılık verdi.

Çatışma sonucu yarlanan ve Adana Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Vahit B'nin sağlık durumunun ciddi olduğu, bacağından yaralanan ve Çukurova Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan İsmail K'nin de tedavisinin sürdüğü bildirildi.

ÖLDÜRÜLEN AĞABEYİN İNTİKAMI

Olayla ilgili Hasan Gökçe ile 2 yakını, pompalı tüfekle yakalanarak gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir otomobil ve motosikletle olay yerinden kaçtığı belirtilen 3 kişinin de yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yerinde 30 boş kovan bulunurken, iş merkezindeki bazı dükkanların ve çevredeki araçların zarar gördüğü gözlendi.

Polis ekipleri çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarından kaçan zanlıların kimliklerinin tespiti için de incelemeye başlattı.
Bu arada gözaltına alınan Hasan Gökçe, polis aracına bindirilirken, basın mensuplarına, “Şubat ayında ağabeyim Hikmet Gökçe'yi öldürdüler. Şimdi de bizi tehdit ediyorlardı” iddiasında bulundu.

Adana Elbiseciler Bilumum Eski Eşya Alıcı ve Satıcılar Odası ve Kocavezir İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Gökçe, 25 Şubat tarihinde, Pınar Mahallesi 64. Sokak Serper Apartma'nın bahçesinde 3 kişinin saldırısı sonucu öldürülmüştü.