BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
HABER /  MEDYA

Acun'dan TV 8 için flaş açıklama!

Acun ile TV 8 arasında yapılan pazarlıkta son nokta kondu. Twitter'dan bir açıklama yapan Acun TV 8 ile ilgili son durumu duyurdu...

Abone ol

GAZETECİLER.COM
Gazeteciler.com'un duyurduğu Acun Ilıcalı ve TV 8 arasındaki pazarlıkta son nokta kondu. Acun'un Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre taraflar arasında anlaşmaya varıldı ve satın alma süreci resmi olarak başladı.

Gazeteciler.com'un aldığı kulis bilgisine göre Acun Ilıcalı bu hafta sonunda patronu olduğu kanala adım atacak. TV8'de ise çalışanlar yönetimin resmi bir açıklama yapmasını bekliyor.

MEHMET NAZİF GÜNAL İLE ANLAŞTIK!

Acun yaptığı açıklamada "Sayın Mehmet Nazif Günal ile anlaştık" derken spekülasyonlara da nokta koymuş oldu.

Acun, Gazeteciler.com'un haberi üzerine geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada görüşmeleri doğrulamış "abartılı haberle itibar etmeyin" notunu düşmüştü.

Ünlü yapımcı bugün yaptığı açıklama ile "abartılı" haberlerin pek abartılı olmadığını da itiraf etmiş oldu.


TV8 KAÇA SATILDI, ACUN UCUZA MI KAPATTI?


Şimdi en çok merak edilen konu bu... Acun Ilıcalı'nın pazarlık masasına oturduğunda konuşulan rakam 70-80 milyon dolar aralığındaydı. Acun'un kanalı ne kadara aldığı sonunda netleşti.
 (TAMAMINI OKU)



Yakın zamanda Show TV ve Star TV el değiştirdi. Habertürk, Kanaltürk ve ATV de satış gören kanallardı.



TV8'DEKİLERE KÖTÜ HABER

Kötü haberi sona bıraktık... Acun Ilıcalı TV8'i aldıktan sonra neredeyse tamamen boşaltacak. Kanaldaki asıl bomba ise haber merkezinde patlayacak. Zira TV8'de ana haber de dahil olmak üzere haber bülteni yayınlanmayacak. Aynı şekilde haber programları da bitirilecek.

ŞOV KANALI OLACAK

TV8 şov merkezli bir yayın politikasını benimseyecek. Acun Ilıcalı, şu an Star TV'ye yaptığı O Ses Türkiye, Survivor ve Yetenek Sizsiniz programlarını TV8'e taşıyacak. Bunun yanında Hülya Avşar'a da yeni bir şov programı yaptıracak.

ACUN'UN TV8 İLE İLGİLİ ASIL PLANI

Acun Ilıcalı bir medya patronu olmaktan çok para kazanma amacında. Asıl niyeti ise TV8'i satın aldıktan sonra kanalın ratingini yükseltim A grubuna çıkartarak bir kaç katı fiyata satmak.