BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,91
ALTIN 2.437,61
HABER /  MAGAZİN

Acun Ilıcalı Hülya Avşarı rezil etti!

Acun Ilıcalı Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Avşar kızının kendi programına katıldığındaki 'şuursuz isteklerini' bir bir anlattı!

Abone ol

Hülya Avşar'ın programına konuk olan Acun Ilıcalı, Avşar'ın kamera arkasındaki kaprislerini bir bir döktü!

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar'ın da 2 günlüğüne 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında jüri koltuğuna oturacağını ve bu nedenle yaptıkları görüşmelerde de bazı isteklerde bulunduğunu anlattı.

"Hülya sağolsun biraz nazlı bir bayandır. Konuk olarak gelecek ya şimdi, benden bir iki tane istekte bulundu. İsteklerin bazısı tabi ki mantıklı, bazısı hafif şuursuz" diyen Ilıcalı'nın bu sözleri, Hülya Avşar'a kahkahalar attırdı.

Avşar'ın "Sabah 7'de uçak var mı?" diye sorduğunu anlatan Ilıcalı, Hülya Avşar'la yaşadığı süreci şöyle anlattı:

HÜLYA'YA GÖRE SABAH 7'DE UÇAK YOKMUŞ

"Sabah 7'de uçak olmaması gerekiyormuş Hülya'nın dünyasına göre. Ben de şimdi bir iki tanesi denk geldi ama her seferinde de sağolsun diyor ki 'Acun, yanlış anlayacaksın ama' falan diyor. Ben hepsini pas geçtim, geçtim, alttan alıyorum. Hülya Avşar diye mesaj geldi. Ben endişeyle bastım, 'Bakalım şimdi ne isteyecek?' diye. 'Programıma konuk olur musun?' diyordu. Oh dedim bu en rahat yapabileceğim iş işte. Hemen cevap yazdım ben de dedim ki 'Eve temizliğe çağıracaksın diye korkuyordum. Tabi ki gelirim' yazdım."

Hülya Avşar, Acun Ilıcalı'nın anlattıklarını kahkahalar atıp dinleyerek yaptıklarının bir kapris olmadığında ısrar etti ve bunları ilk kez duyduğunu söyledi.

Illıcalı'yı susturamayan Hülya Avşar, reklam arası vererek durumdan kurtulmayı başardı!

Televizyon Gazetesi