BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Acun Ilıcalı herşeyi değiştirdi Survivor 2016 kim elendi?

Ezgi Avcı elendikten sonra Survivor 2016'dan elenme kuralları değişti. Bundan sonra her hafta kim elendi sorusu yanıt bulacak. Acun Ilıcalı tüm eleme sistemini değiştirdi.

Abone ol

Survivor 2016 adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ezgi Avcı olurken Acun Ilıcalı eleme kurallarını silbaştan değiştirdi. Avatar Atakan ise Ezgisiz ilk gecesinde sessizliğe büründü. İşte Survivor'daki yeni gelişmeler.

Survivor'da bundan sonra haftada iki dokunulmazlık oyunu oynacak. Birinci dokunulmazlık oyunu pazar gecesi oynanacak. Aynı gün bireysel dokunulmazlık oyunu da yapılacak. Yine o gün için ada konseyi toplanacak ve eleme adayı belirlenecek.

SURVİVOR'DA HER HAFTA ELEME

Survivor adasındaki 2 haftada bir yapılan elemeler yerini her hafta yapılacak elemeye bıraktı. Salı günü ada konseyi eleme için toplanacak. Pazar ve Pazartesi günü belirlenen eleme adaylarından kim elendi sorusu da salı geceleri yanıt bulacak.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIKTA ATAKAN AYARI

Bireysel dokunulmazlık oyunu için de Acun Ilıcalı bir ayar çekti. Konseyde adı yazılan kişi bireysel dokunulmazlık oyununa katılamıyordu. Artık tüm oyuncular bireysel dokunulmazlık oyununa katılabilecek. Bu kural Atakan'ın yaşadığı haksızlık sonrasında düzenlendi. Atakan konseyde eleme adayı olunca bireysel dokunulmazlığa katılamamıştı.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ - 10 MAYIS 2016 SMS SIRALAMASI

Survivor adasında iki haftanın sonunda yapılan elemede 3 aday SMS oylamasına çıkmıştı. Avatarr Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı için 10 Mayıs 2016 gecesi toplanan ada konseyinde karar açıklandı. Survivor adasından son elenen Ezgi Avcı oldu.

Survivor SMS oy sıralaması sonuçları şu şekildi oldu;
-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

Survivor adasında Atakan ve Ezgi Avcı arasında aşk dedikodular çıktığı vakit eleme geldi. Survivor 2016 adasından 10 Mayıs gecesi elenen isim Ezgi Avcı olunca Atakan şoka girdi.

Ada konseyinde donup kalan Atakan, Ezgi'nin elenmesiyle ilgili tek kelime edememişti. Atakan elemede kendisinden çok Ezgi adına korkuyordu ve korktuğu da oldu.

EZGİ'SİZ İLK GECESİ

Atakan, Egzi'nin elendiği konseyden sonra adaya dönünce kimseyle tek kelime etmedi. Kendini yalnızlığa mahkum eden Atakan yemeğini de tek başına yapıp yedi.

Atakan'ın bu hali fırtına öncesi sessizlik gibiydi. Adanın diğer kısmında ise Yunus Günçe kaldığına sevinmeye çekinir bir şekilde Nagihan ve Gizem Kerimoğlu ile Ezgi hakkında konuştular.

İşte Ezgi elendikten sonra Atakan'ın hali;