BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.434,74
HABER /  GÜNCEL

Acun Ilıcalı açıkladı! Şeyma Subaşi ile ne zaman evleniyor?

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı evleniyor. Şeyma Subaşı twitter hesabından 'evleniyorum' açıklaması yapan kararı duyurunca gözler Acun Ilıcalı'ya döndü. Acun Ilıcalı'dan da hem doğrulama hem düğün tarihi geldi.

Abone ol

TV 8'in patronu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile evlilik hazırlıklarına başladı. Düğün haberini veren de Şeyma Subaşı oldu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafa düştüğü 'evleniyorum' notu ile gündem olan Şeyma Subaşı tarih vermemişti. İşin o kısmını da Acun Ilıcalı duyurdu. 

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 2017 Eylül'ün de nikah masasına oturacak ve evlenecekler. Düğün için geri sayıma başlayan Şeyma Subaşı ise şu günlerde adeta havada uçuyor.

Son attığı twitinde de bunu belirtti ve yukardaki fotoğrafı paylaşıp altına şunları yazdı; Bende fotograf ve videolar bitmez 🙄🙈🎤 Benn mesela ucarim mesela yerlere goklere sigamiyoruuuummm 🤓💃❤️ Coachella makes you wanna jump jump 💃

ŞEYMA SUBAŞI'NIN EVLİLİK MESAJI
Şeyma Subaşı dün "Beyaz kıyafeti ve saçındaki çiçeklerle" çekildiği bu pozunu paylaşıp evleneceğini "Büyük aşkın olduğu yerde her zaman mucizeler de vardır. Evleniyorum... Evet evleniyorum..." notunu düşmüştü.