BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,60
HABER /  GÜNCEL

Açılışlar diğer haftaya taştı

Beşiktaş Belediyesi pazartesi günü Çocuk Bilim Merkezi ve Engelli Koordinasyon Merkezinin açılını yapacak.

Abone ol

Beşiktaş Belediyesi açılışlara devam ediyor. Birçok alanda hizmet sunan Beşiktaş Belediyesi geçen hafta yapılan Çocuk Ağız ve Diş Polikliniğinin ardından bu hafta Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi’nin ve Dost Eller Mutfak’ın açılışını gerçekleştirdi.

Çocuk Ağız ve Diş Polikliniği

Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda bulunan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yaklaşık 1 yıldır hizmet veriyor. Beşiktaş sınırlarında yaşayan veya öğrenim gören tüm çocukların faydalandığı poliklinikte bugüne kadar binlerce çocuğun tedavisi yapıldı. Resmi açılış ise geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi. Poliklinikten, 4 - 14 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi

Bu haftanın ilk açılışı Çarşamba günü Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi için yapıldı. Tüm açılışlar gibi bu açılışı da gerçekleştiren İsmail Ünal “Burada, Atatürk’ün çizdiği yolda, çağdaş Beşiktaş’a yakışan nesiller yetişecek” dedi. Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi uzun yıllar hizmet verdikten sonra bir süre kapalı kaldı. Beşiktaş Belediyesi tadilat yaptıktan sonra kreşi tekrar hizmete açtı.

Dost Eller Mutfak

Beşiktaş Belediyesinin açılışları Perşembe günü Dost Eller Mutfak ile devam etti. Uzun zamandır Dost Eller Yardım Organizasyonunu yürüten Beşiktaş Belediyesi bu organizasyonda yer alan Dost Eller Mağazası ile çok takdir topluyor. Buna geçtiğimiz yıl Dost Eller Mutfak’ı da ekleyen belediye ihtiyacı olanlara 3 öğün yemek veriyor. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal 3 bin eve yemek girdiğini, sokakta yaşayanların, engellilerin, yaşlıların ve imkanı olmayanların karnını Dost Eller Mutfak’ta doyduğunu dile getirdi.

Bilim Merkezi ve Engelli Koordinasyon Merkezi

Açılış haftası Cuma günü 2 açılışla son bulacaktı ancak bu açılışlar pazartesi gününe ertelendi. Pazartesi ilk önce saat 10:00’da Akatlar Kültür Merkezinde Çocuk Bilim Merkezi’nin, ardından saat 12:00’de Dilek Sabancı Parkı’nda Engelli Koordinasyon Merkezinin açılışı yapılacak.