BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Acı haberi veremedi

Mersin’de bir TIR’ın, otobanda araçlarının patlayan lastiğini değiştiren gençlere çarpması sonucu, 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaraland...

Abone ol

Mersin’de bir TIR’ın, otobanda araçlarının patlayan lastiğini değiştiren gençlere çarpması sonucu, 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Çalan telefonu açamayan genç, telefonu polis memuruna verdi. Polis memura, karşısındaki kişiye acı haberi veremedi.
Edinilen bilgiye göre kaza Mersin-Adana Otobanı Serbest Bölge Gişeleri çıkışında meydana geldi. İçerisinde denize girmek için Adana’dan Mersin’e giden 5 gencin bulunduğu İsmail Ataman yönetimindeki 01 AIY 52 plakalı otomobil, Serbest Bölge Otoban Gişeleri çıkışında arka sol lastiği patlayınca durdu. Araçta bulunanlar, patlayan lastiği değiştirmek için otomobili yolun kenarına çekip aşağı indiler. Bu sırada, arkadan gelen Yusuf G. yönetimindeki 34 UA 2943 plakalı TIR, lastik tamiri yapan gençlerden 3’üne çarparak yaklaşık 30 metre sürükledi. Kazada, aynı zamanda adaş olan amca çocukları Mehmet Ataman (18) ile Mehmet Ataman (20) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü İsmail Ataman ağır yaralandı. Yaralı genç, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. TIR sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.
Bu arada kazadan yara almadan kurtulan ve şoka giren gençlerden Şevket Demirci, ölen arkadaşının çalan cep telefonuna cevap veremeyerek, telefonu, konuşması için olay yerindeki polise uzattı. Polis memuru da arayan kişiye, bir kaza olduğunu ve yaralıların hastaneye kaldırıldığını söyleyebildi.
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler, otopsi için hastane morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
(İHA)