BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.488,22
HABER /  GÜNCEL

Abdüllatif Şener'in şok Halep twitleri bir Esad'ı övmediği kaldı...

HALEP'in Beşar Esad ve Şii milislerin eline geçmesine Abdüllatif Şener'in sevinmiş olması şaşkınlık yarattı. Eski AK Partili Şener attığı Halep twitleri ile sosyal medyada olay oldu.

Abone ol

AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan bir dönemin ağır isimlerinden Abdüllatif Şener Halep twitleri ile ağızları açık bıraktı. Halep'in düşmesine sevinen Şener'in 'Bir Esad'ı övmediği kaldı'.

Halep'te İran destekli Şii milisler ile Esad'ın ordusu katliam yaparken Abdüllatif Şener'in tavrı inanılmaz oldu.

Bir dönem AK Parti'de bakanlık da yapan Abdüllatif Şener, önce Ahmet Davutoğlu'nun 2014 yılındaki Halep ile ilgili bir sözünü hatırlatarak Halep ile ilgili şu paylaşımları yaptı.

-Ordu Halep'te zaferini ilan etmek üzere. Sınırımızda tek bir mülteci yok. IŞİD, NUSRA, ÖSO'nun girdiği yerlerde ise katliam ve göç vardı.

-Ekranlardaki yalanları gerçek sananlar! OrtaDoğuyu yağmalayan tüm çeteler EMPERYALİZM'in maşalarıdır. Amaçları büyük İsrail'e hizmettir.

-Beş yıldır emperyalizmin yalanlarına inananların bir anda gerçekle yüzleşmesinin verdiği şok, tam böyledir. Araştırın tartışın, küfretmeyin.

-Yüz binlerce yabancı cani Ülkeyi işgal etmiş, can mal namus bırakmamış.. Ülkeniz yabancı işgaline uğrasa devlet sessiz kalabilir miydi?

-Suriyede toprakların%20'si devlette, nüfusun %90'ı devletin hakim olduğu yerlerde. Halk muhalefetten kaçıyor devlete sığınıyor. İncele/düşün

AK PARTİLİ TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ YAĞINCA...

Abdüllatif Şener'in Halep için attığı bu twitlere tepki yağınca bu kez 'troller' diyerek takipçilerine yağdırdı. Şener tepkilere şu karşılığı verdi;

-Tüm trollere yaptıkları küfrü misliyle iade ediyorum. 'İki misli' diyeceğim ama, Kur'an'da kısas var. Kitabımızın koyduğu ölçüye uygun olsun. Zavallı troller. 'Halep,zafer' kelimeleriyle çıldırdılar. Dikkat etseler o ifadenin alıntı yaptığım Reuters'tan çeviri olduğunu görürlerdi.