BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

ABD'li Sarai ile tuvalette seks yapmış

ABD'li Sarai Sierra için FBI hiç iyi konuşmadı. Ortaya çıkan bilgiler de Sierra'nın bilinmeyen yönünü sergiliyor.

Abone ol

FBI, ABD basınına konuştu: Sierra’nın fotoğraf çekmek için gittiğine inanmıyoruz, Türkiye’de karanlık kişilerle görüştüğünü tespit ettik...

Sarai'nin Türkiye'de buluştuğu Taylan'ın ise asıl isminin Tarkan olduğu ve ikilinin bir tuvalette birlikte oldukları ortaya çıktı.

İSTANBUL polisinin sır gibi sakladığı Sarai Sierra (33) cinayetiyle ilgili soruşturmanın şifreleri ortaya çıkmaya başladı. Sarai Sierra ile elektronik posta sağlayıcısı ‘Gmail’de ‘Taylan’ adını kullanarak görüşmeler yapan kişinin asıl isminin Tarkan K. olduğu bildirildi.

TUVALETTE BİRLİKTE OLDUK

Genç kadının öldürülmesinin ardından internet görüşmelerinin izini süren polisin bilgisine başvurduğu Tarkan K. Sarai Sierra ile 20 Ocak’ta Beyoğlu’nda buluştuğunu, birlikte bir bara gittilerini söyledi. Tarkan K., Sarai Sierra ile aralarındaki yakınlaşmanın ardından bar tuvaletinde birlikte olduklarını kaydetti.

FBI: KARANLIK KİŞİLERLE GÖRÜŞMÜŞ

Sierra cinayetini Türk polisiyle birlikte araştıran FBI’dan şok bir iddia geldi. New York Post gazetesine konuşan FBI ajanları, “Türkiye’ye sadece fotoğraf çekmek için gitmediğini düşünüyoruz. İstanbul’da karanlık kişilerle görüştü” dedi.

KÖTÜ ADAMLARLA

Aynı yetkli Türk polisiyle birlikte cinayeti inceleyen FBI ajanlarının Sierra’nın uyuşturucu kuryesi olarak kullanıldığı iddialarını incelediğini belirtti ve ‘Elimizde onun bu suçlularla görüştüğüne dair görgü tanığı ifadeleri var. Ajanlarımız bu ifadelerin doğru olup olmadığını inceliyor’ dedi. Öte yandan daha önce işsiz olan Sierra’nın 2005 yılında kişisel iflasını istediği de belirtiliyor.

FBI hikayeden tatmin olmadı

Bir başka kaynak da Sierra’nın internetten tanıştığı arkadaşlarıyla plan yaptığını belirtirken, FBI’ın “kadının neden yurt dışına çıktığıyla ilgili anlatılan hikayeden tatmin olmadığını” söyledi. Sierra’nın eşi Steven ve kardeşi David Jimenez’in “işbirliği” içinde olduğunu da ifade eden kaynak, “Ancak işbirliği içinde olmakla yardımcı olmak iki farklı şey” dedi.