BIST 9.890
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.461,30
HABER /  GÜNCEL

84'lük nineye akrabası tecavüz etti!

84'lük nineye 59 yaşındaki akrabası önce tecavüz etti, sonra da boğarak öldürdü...

Abone ol

Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde geçen yıl yalnız yaşadığı evde tecavüz edildikten sonra boğularak öldürülen 84 yaşındaki İpek Şardağ'ın cinayet şüphelisi 59 yaşındaki akrabası Cevat Genç çıktı. Polisin DNA örneği alarak yakaladığı şüpheli getirildiği Emniyet Müdürlüğünde cinayeti tüm ayrıntısıyla anlattı.

Kocaali İlçesi'nde 28 Ağustos 2010'da evinde ölü bulunan İpek Şardağ'ın cinayetini soruşturan Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşlı kadının iki kez tecavüze uğradıktan sonra boğulduğuna dair Adli Tıp Raporu sonrasında soruşturmayı derinleştirdi. Kadının üzerinde bulunan spremden alınan DNA profilinin belirlenmesi üzerine polis kadının yakın çevresinde 7 kişinin DNA örneklerini aldı. Örneklerinden Cevat Genç'in DNA'sı yaşlı kadının üzerinde bulunan DNA ile örtüşünce, polis 3 yıl önce eşini kaybeden 2 çocuk babası Genç'i gözaltına aldı.

PİŞMANMIŞ!

Getirildiği Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan, daha önce cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtilen Cevat Genç suçlamaları kabul etti. Cinayet anını anlatan Cevaz Genç olay gecesi 'Halam' dediği yaşlı kadının oğlu ile Karadeniz sahilinde bira içtiklerini belirterek "O akşam Mustafa ile bira içtik. Muhabbet arasında annesinin evde yalnız olduğunu söyledi. Beraber kaldığı kardeşinin Kocaeli'ye gittiğini söyleyince, iki bira daha içip ben hala dediğim İpek Şardağ'ın evine gittim. Burada sobanın yanında otururken sohbet ettik. Sonra iki kez tecavüz ettim. Bana 'Seni oğullarıma söyleyeceğim' deyince boğarak öldürdüm" dedi.

Kocaali ilçesinde bahçevanlık yaptığı belirlenen şüpheli adliyeye sevk edilirken gazetecilere pişman olduğunu söyledi.

UTANMAZ DEDENİN YAPTIĞINA BAKIN...

HABERİ DİĞER SAYFADA... TIKLAYIN...

[PAGE]

Samsun'da bankta oturan 16 yaşındaki S.B.'nin yanına gelerek elle tacizde bulunduğu iddia edilen 70 yaşındaki Ahmet Yelkovan tutuklandı.

İlkadım İlçesi sahil yolunda arkadaşlarıyla dolaşmaya çıkan S.B., arkadaşları Yabancılar Pazarı'nda alış veriş yaparken, sahil kenarındaki banklardan birinde oturarak beklemeye başladı. Bu sırada yanına gelen Ahmet Yelkovan, genç kıza burada ne yaptığını sordu. Arkadaşlarını beklediğini söyleyen genç kızın oturduğu banka oturan Yelkovan, iddiaya göre "Senin harçlığın da yoktur" diyerek S.B.'nin çantasına 3 TL koydu. Biraz daha sohbet ettikten sonra da iddiaya göre S.B.'nin bacaklarını ve omuzlarını okşamaya başladı.

POLİSE GİDİP ŞİKAYET ETTİ

Şaşkına dönen genç kız oradan uzaklaşıp, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve bugün nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ahmet Yelkovan, ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Yelkovan, "Spor yapmak için sahile gitmiştim. Tek başına bankta oturuyordu. Ne yaptığını sordum. Arkadaşlarını beklediğini söyledi. Akşam saatleriydi. 'Seni rahatsız ederler, rahat bırakmazlar' diyerek yanına oturdum. Sadece biraz konuştuk. Kendisine hiç bir şey yapmadım" dedi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Yelkovan, tutuklanarak cezaevine konuldu.

CİNAYET ZANLISINI İNTERNET MERAKI YAKALATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla 4 yıldır aranan zanlı, internette sohbet ettiği kadınla tanışmak için geldiği yerde yakalandı.

Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2007 yılında Karasu'da nalbur dükkanı işleten Erkan C'yi tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen ve kırmızı bültenle aranan Erkan E'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'nden sahte pasaportla 17 Eylül 2010'da Türkiye'ye giriş yaptığını belirledi. Yapılan teknik takip sonucu, Türkiye'deki yeri tespit edilemeyen zanlının internetteki bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturduğu belirlendi.

Söz konusu arkadaşlık sitesi üzerinden kimliğini gizleyerek zanlıyla arkadaşlık kuran bir kadın polis memuru, uzun süre görüştüğü zanlıyı yüz yüze görüşmeye ikna etti. Kadın polisin İstanbul'da belirlediği buluşma yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bir süre sonra belirlenen noktaya gelen şüpheliyi gözaltına aldı.

İstanbul'dan karayolu ile Sakarya'ya getirilen zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlının cinayetin ardından amcasının oğlu F.E adına düzenlenen sahte kimlik ve pasaportla yurt dışına çıktığı, hakkında kırmızı bülten çıkarılan zanlının yerinin belirlenmemesi için cep telefonu kullanmadığı belirtildi.

 FATMA'NIN TECAVÜZCÜSÜNE MÜTHİŞ KORUMA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gaziantep'te 4 ay önce 5 yaşındaki Fatma Demir'e tecavüz edip, boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 16 yaşındaki V.Y., duruşma sonrası nakil sırasında silahlı saldırı ihtimaline karşı cezaevine, 'Akrep' olarak bilinen zırhlı polis aracıyla götürüldü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

15 Mayıs 2011'de merkeze bağlı Aydınlar Mahallesi'ndeki bir düğün töreninde oyun oynarken ortadan kaybolduktan sonra cesedi evlerinin önüne atılan Fatma Demir'in, katil zanlısı olarak V.Y. yakalanıp tutuklanmıştı. Gaziantep 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'Çocuğa taciz ve cinayet' suçlarından 'Ağırlaştırılmış müebbet' hapis cezası istemiyle yargılanan V.Y.'nin 2'nci duruşması bugün basına kapalı yapıldı.

Duruşmaya dışarıdan müdahaleye karşı, polis ekipleri adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Duruşma salonuna sanık ve mağdur yakınlarından başka kimse alınmazken, Gaziantep Adliyesi önünde toplanan Demir'in yakınları, protesto eylemi yaptı. Önceki duruşmada taş ve sopalarla cezaevi aracına saldıran ve zanlıyı linç etmek isteyen Demir'in yakınları, V.Y.'nin kendilerine verilmesi için slogan attı. Öfkeli kalabalık, çevik kuvvet ekipleri tarafından adliye önünden güçlükle uzaklaştırıldıktan sonra katil zanlısı V.Y., yapılacak silahlı bir saldırıya karşı tutuklu bulunduğu Gaziantep E tipi Cezaevi'ne, cezaevi nakil aracı yerine çevik kuvvet ekiplerine ait 'Akrep' olarak bilinen zırhlı araçla götürüldü 

3 AYLIK OĞLUNU ÖLDÜREN BABANIN CEZASI KESİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Eskişehir'de 3 aylık oğlu Mehmet Can Özer'i ağladığı için tokat atıp koltuğa fırlatarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan 27 yaşındaki Ahmet Özer, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Emek Mahallesi Beşparmak Caddesi'nde 3 Haziran 2011 tarihinde meydana gelen olayda, Ahmet Özer ile eşi İlker Özer, "Oğlumuzun kafası beşik demirleri arasına sıkıştı" diyerek çocukları Mehmet Can Özer'i Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorların ilk müdahaleyi yapıp solunum cihazına bağladıkları 3 aylık bebek kuvöze konularak ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (EOGÜ) Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Mehmet Can Özer 11 Haziran 2011 tarihinde öldü.

OTOPSİDE ORTAYA ÇIKTI
Yapılan otopside bebeğin 'Genel beden travmasına bağlı kafa kemiklerinde kırıkla karakterize beyin ve akciğer kanaması sonucu ölüm' olduğu belirlendi. Anne 21 yaşındaki İlknur Özer, nöbetçi cumhuriyet savcısına eşinden korktuğu için çocuğunun kafasının beşik demirleri arasına sıkıştığını söylediğini, bebeğinin ölümüne eşinin neden olduğunu öne sürdü. İlknur Özer, eşinin çocuğunun ağlamasına sinirlenip önce tokat attığını, daha sonra birkaç kez koltuğa fırlattığını iddia etti.

Suçlamaları kabul etmeyen baba Ahmet Özer çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Oğlunun ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Ahmet Özer'in yargılanmasına Eskişehir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Özer, suçsuz olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti Ahmet Özer'i 'Ölüme sebibiyet verecek şekilde kasten yaralama' suçundan önce 14 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, sanık babanın duruşmalardaki iyi halini göz önünde bulundurarak cezayı 11 yıl 8 aya indirdi. 

SEVGİLİSİNİN KOCASI EVE GELİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kayseri'de 26 yaşındaki İ.T. evli E.D.'nin oturduğu eve gitti. E.D.'nin kocası 2'nci kattaki eve gelince, İ.T. panikle balkondan atlayarak yaralandı.

Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi Gazipaşa Caddesi'ndeki bir apartmanın 2'nci katında meydana gelen olayda, iddiaya göre İ.T, bir süredir ilişki yaşadığı evli E.D'nin evine gitti. İ.T, E.D. ile birlikteyken, E.D.'nin kocası aniden eve geldi.

Toparlanmaya başlayan İ.T, sadece pantolonla balkona çıkarak kendini boşluğa bıraktı.

Olay yerine gelen 112 ambulansıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen İ.T'nin sol bacağında kırık, sol omzunda ise çıkık meydana geldiği belirlendi.

İ.T. ilk müdahalenin ardından Ortopedi Servisi'nde tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı 

MUTLULUK ÇUBUĞU BİR AİLEYİ KURTARDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Diyabet hastalığı nedeniyle erkekliğini yitiren Yalçın B. kıskançlık krizine girip eşini eve hapsetti. Karısı boşanma davası açınca yapay protez penis taktırdı

Diyarbakır'da 12 yıl önce hayatını Medine B. (32) ile birileştiren diyabet hastası Yalçın B. (45), hastalığı nedeniyle 5 yıl önce erkeklik işlevini kaybetti. Sertleşme sorunu yaşayan 2 çocuk babası Yalçın B., kullandığı ilaçlardan sonra eski sağlığına kavuşamayınca kendisinden 13 yaş küçük eşiyle arası açıldı. Psikolojisi bozulan Yalçın B., kıskançlık krizine girip eşini eve hapsetti. Yaşanan şiddetli geçimsizlikten ötürü karakolluk, olup karşılıklı boşanma davası açan çiftin yaşamı 'mutluluk çubuğuyla' renklendi. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda ameliyata alınan Yalçın B.'ye yüzde 100 doğal görünümlü 3 parçadan oluşan yapay protez penis takıldı.

İNTİHARI DÜŞÜNDÜM

Ameliyat sonrası mutluluktan gözleri dolan emekli Yalçın B., "Çok kötü günler geçirdim. Erkeklik görevimi yapamadığım için intihar etmeyi düşündüm ancak çocuklarım yetim kalmasın diye vazgeçtim. Şimdi kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Eşime iyi bir koca olacağım. Derdini sormayan dermanını bulamaz. Sorun yaşayan erkekler utanıp yuvalarının yıkılacağına gidip tedavi olsunlar" dedi.

7 KİŞİYE TAKILDI

Eşiyle severek evlendiğini söyleyen Medine B. ise şunları söyledi: "Eşim hastalandıktan sonra kıskançlık krizine girip beni eve hapsediyordu. Tedavi olmaması halinde boşanacağımı söyledim. Sonrasında protez penisi duyunca doktora geldik. Ameliyat başarılı geçti. Boşanma dilekçesini geri aldım. Evliliğimizi kurtardığımız için çok mutluyuz." Yrd. Doç. Dr. Murat Atar ise son bir yılda Diyarbakır ve çevre illerden gelen 7 kişiye protez penis taktıklarını söyledi. 

PARKTAKİ ÇOCUK CESEDİ TÜYLER ÜRPERTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

 Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'nde, 12 yaşındaki Emre Işık, Belediye Parkı'nda öldürülmüş halde bulundu. Işık'ın kesici bir aletle öldürülmüş olabileceği belirtilirken, polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Dün okul çıkışı sokakta arkadaşlarıyla gezen ilköğretim okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Emre Işık'ı, akşam eve dönmeyince yakınları aramaya başladı. Yakınları, Emre Işık'ı dün saat 23.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi'nde Belediye Parkı'ndaki bir ağacın altında kanlar içerisinde hareketsiz halde yatarken bulup durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Emre Işık'ın kesici aletle kafasına vurulması sonucu öldürülmüş olduğu belirlendi. Işık'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polis, gündüz saatlerinde Emre Işık ile birlikte dolaşırken görülen 3 arkadaşını gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.