BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  DÜNYA

8 yaşındaki damattan tuhaf açıklama

Güney Afrika'da kendinden 53 yaş büyük kadınla evlendirilen küçük çocuk öyle bir açıklama yaptı ki...

Abone ol

8-yaşindaki-damat.20130325155847.jpgGüney Afrika’nın Tshwane kentinde kendisinden 53 yaş büyük bir kadınla evlendirilen Sanele Masilela’nın ailesi, evliliğin atalarının istekleri gereği bir ritüel icabı olduğunu söylerken, küçük çocuk ise açıklamasında, “Kendimi Helen’e uygun bir koca olarak hissediyorum” dedi.

KENDİMİ KOCA GİBİ HİSSEDİYORUM

Gündelik hayatına devam eden ve arkadaşlarıyla oyun oynayan Masilela açıklamasında, “Evlendiğim gün harika bir gündü. Nasıl bir gün olacağını hayal etmiştim ve tam da istediğim gibi oldu. Arkadaşlarım evli olmamın çok eğlenceli olduğunu düşünüyor fakat ben kendimi bir koca gibi hissediyorum” dedi.

AKŞAM YEMEĞE ÇAĞIRIYOR

Tüm açıklamalara rağmen bu evlilik sadece bir ritüel ve hukuken bağlayıcı değil. Çift birlikte yaşamıyor fakat küçük çocuğun eşi Helen genellikle akşam yemeklerine eve çağrılıyor.

65 YAŞINDAKİ GELİN MEMNUN

Daha önceki evliliğinden 5 çocuğu olan Helen ise yapılan düğünü savunarak, “Ben yanlış yaptığımızı düşünmüyorum. Bu bizim kültürümüzde olan bir şey. Atalarımız bizden bir şey istediğinde bunu yerine getirmeliyiz. Diğer insanların bunu anlayacağını zannetmiyorum” dedi.

Helen’in 65 yaşındaki gerçek eşi ise bu evliliğe karşı çıkmadığını ifade ederek, “Ben ve çocuklarım bundan mutluyuz” dedi.