BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.398,61
HABER /  GÜNCEL

8 Kasım İstanbul su kesintisi ne zaman gelecek?

8 Kasım İstanbul su kesintisi Zeytinburnu, Fatih sular ne zaman gelecek İSKİ açıklaması. İstanbul'da yaşanan su kesintisi vatandaşı isyan ettirdi. Zeytinburnu ve Fatih'te 8-9 Kasım'da 48 saat su verilmeyecek.

Abone ol

8 Kasım İstanbul su kesintisi Fatih ve Zeytinburnu sular ne zaman gelecek? Avrasya Tüneli inşaat çalışmaları sebebiyle 8-9 Kasım'da Zeytinburnu ve Fatih'e 2 gün yani 48 saat su verilmeyecek. Peki sular ne zaman gelecek İSKİ açıklaması...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ, 8 ve 9 Kasım tarihlerinde Zeytinburnu'nun tamamında, Fatih ilçesinin büyük bir bölümünde 48 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.

Avrasya Tüneli inşaat çalışmaları sebebiyle, Yenikapı Kennedy Caddesi ile Namık Kemal Caddesi kesişimindeki isale hattının bağlantısı yenilenirken, meydana gelecek olan kesintiler Zeytinburnu'nun tamamını kapsayacak.

Su kesintisi 08 Kasım 2016 Salı günü 10:00 başlayacak, 9 Kasım 2016 Çarşamba günü 16:00'ya kadar devam edecek kesintiler için vatandaşların şimdiden önlem alması isteniyor.

8 Kasım Salı, 9 Kasım Çarşamba günleri Zeytinburnu'nun tamamı su kesintisine maruz kalırken, aynı tarihlerde Fatih ilçesinde su kesintisi olacak mahalleler şunlar:

Cankurtaran, Sultanahmet, Alemdar, Binbirdirek, Küçük Ayasofya, Şehsuvarbey, Muhsine Hatun, Mimar Kemalettin, Katip Kasım, Nişanca, Mesihpaşa, Aksaray, Haseki Sultan, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Yedikule, Silivrikapı, Sümbül Efendi ve Mevlanakapı Mahalleleri.