BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  GÜNCEL

7 yaşındaki çocuğu böyle taciz etti

İzmir'in Torbalı ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs tutuklandı.

Abone ol

İzmir'in Torbalı ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede faaliyet gösteren bir fırında çalıştığı öğrenilen S.T. (22), önceki gün babasını tanıdığı 7 yaşındaki H.İ. isimli kızı parka götürme bahanesiyle evinden aldı. S.T., Alpkent Mahallesi Muhtarlığı binasının arkasındaki parka götürdüğü küçük kızı iddiaya göre eliyle taciz edip, dudaklarından öperek kucağına oturttu.

Çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek polise haber verdi. Olay yerine polisin geldiğini gören S.T., kucağında oturan küçük kızı hemen kaldırdı. Çevredeki vatandaşların linç girişiminden zor kurtulan S.T., polis tarafından gözaltına alınarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

S.T.'nin polis verdiği ifadede suçlamaları reddederek, "H.'yi parka götürdüm. Beton soğuk diye oturtturmak istemedim. Bir süre sonra ayakta yorulduğunu söyleyerek dizime oturdu. H.'yi ne öptüm ne de elle taciz ettim. Taciz iddialarını kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Alınan ifadesinin ardından Torbalı Adliyesi'ne sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Torbalı K2 Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Olayı gören 3 kişinin de taciz iddiasını doğruladığı öğrenildi. Daha önce S.T. ile aynı işyerinde çalışan baba K.İ.'nin ise şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.

 

ÜNLÜ SOSYOLOGDAN ÖĞRENCİLERİNE SEKS TUZAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 22 Mart tarihinde düzenlediği operasyonda haraç çetesi kurduğu iddiasıyla 2006-2009 arasında cezaevinde yatan "Hanımağa " lakaplı eski polis memuru Güniz Akkuş'un da aralarında bulunduğu 27 kişiyi gözaltına almıştı.

Gözaltına alınanlar arasında İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi sosyolog S.T. de vardı. Çete ile işbirliği yapmak suçlamasıyla hakkında teknik takip başlatılan S.T.'nin, üniversitede öğrenim gören 5 genç kızı taciz ettiği ortaya çıktı. İşte o telefon görüşmelerinden biri:

S.T : Kafan karışık de mi
- : Evet yaptıklarımız için pişmanım
S.T : Neden pişmansın
- : ... boş ver
S.T : Sen seks istemiyorsun sevişmek istiyorsun de mi
S.T : Yapayım mı yapmayım mı
- : Hiç bir şekilde dokunma bana

EŞİNİ SEVGİLİSİNE BÖYLE ÖLDÜRTTÜ

AHBERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Öznur S., ailesi tarafından baskı yapılarak dini nikahla evlendirildiği Sedat Gönül'ü sevgilisine öldürttü.

Öznur S. iddiaya göre 3 yıldır görüştüğü Yaşar Z.'ye eşini öldürtmek için plan yaptı. Öznur S., 1 Temmuz cuma günü eşi yokken saat 20.00 sıralarında sevgilisi Yaşar Z.'yi eve aldı. Eşi Sedat Gönül saat 21.00 sıralarında eve gelince, Yaşar Z. bir odaya saklandı.

Gece saat 24.00 sıralarında Sedat Gönül uykuya dalınca, saklandığı yerden çıkan Yaşar Z., sigortaları indirip evin elektriğini kesti. Yatak odasına giren Yaşar Z., elindeki bıçağı uyumakta olan Sedat Gönül'ü kalbine defalarca sapladı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Alt katta oturan ve oğlu Sedat Gönül'ün çığlıklarını duyan Kemal Gönül, hemen üst kata çıktı. Yaşar Z.'yi kaçarken gören Kemal Gönül, oğlu Sedat'ı kanlar içinde buldu ve polisi aradı. Ağır yaralı Sedat Gönül olay yerinde yaşamını yitirdi.

Polisin evde gözaltına aldığı Öznur S., önce hiçbir şeyden haberinin olmadığını kendisi de uyurken eşinin öldürüldüğünü söyledi. Ancak çapraz sorguya alınan Öznur S., istemediği halde dini nikahla evlendirildiği Sedat Gönül'den kurtulmak istediğini, katilin 3 yıldır ilişkide olduğu Yaşar Z. olduğunu itiraf etti. Erkek zanlı, memleketi Hatay'a gitmeye hazırlanırken yakalandı.

BİRA ALMAYAN KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İstediği birayı almaya gitmediği için tartıştığı kardeşi 19 yaşındaki Gökhan Gülen'i kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 01.00 sıralarında Hamdibey Mahallesi'ndeki Murateli Kahvesi'nin arka sokağında meydana geldi. Hırsızlık suçundan girdikleri cezaevinden kısa bir süre önce çıkan Olcay Gülen ile kardeşi Gökhan Gülen arasında, görgü tanıklarının ifadesine göre bira almaya gitme meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine evli, bir çocuk babası Olcay Gülen, cebinden çıkardığı bıçağı, bira almak için bakkala gitmeyen bekar kardeşi Gökhan Gülen'in kalbine sapladı.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Kanlar içinde kalan Gökhan Gülen, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Gökhan Gülen, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmek istenirken yolda öldü.

PİKNİK DÖNÜŞÜ YAŞANAN KAZA CAN ALDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Şanlıurfa'da piknik dönüşü meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, Şanlıurfa - Mardin karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa istikametinden Mardin istikametine gitmekte olan Mehmet M. yönetimindeki 63 DL 554 plakalı minibüs, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak, piknikten dönen ve karşı yönden gelen Müslüm D. idaresindeki 63 AY 294 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil içerisinde bulunan Sebiha D. olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Müslüm D. ve aynı aileden olan, Beyazgül, İslim, Mustafa, Ahmet D. ile birlikte minibüs sürücüsü Mehmet M. yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapatarak, geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralılar, çağırılan ambulanslarla Şanlıurfa bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan, çocuk oldukları öğrenilen Ahmet ve Müslüm D.'nin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Sebiha D.'nin cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsisi yapılmak üzere cenaze aracı ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapanan yol, kontrollü bir şekilde tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.