BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

7 Mart Türkiye Gündemi yeni

7 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitingindeki sözleri nedeniyle İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu.

Binali Yıldırım'dan İstanbul trafiğini rahatlatacak bomba proje

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, seçim projeleri kapsamında İstanbul trafiğine çözüm amacıyla D-100 kara yolu ve TEM'e alternatif tünel ağı planlandığı bildirildi.

Avrupa Birliği terör listesini reddetti

AB üyesi ülkeler, AB Komisyonu tarafından hazırlanan Suudi Arabistan'ın da aralarında yer aldığı 23 ülkeyi kapsayan terör listesinin reddedilmesine karar verdi.

36 ülkeden Suudi Arabistan'a Cemal Kaşıkçı çağrısı!

AB üyesi 28 ülkenin de dahil olduğu 36 ülke, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini "en sert" şekilde kınadı, sorumlulardan hesap sorulması çağrısı yaptı.

Temel Karamollaoğlu'ndan Gül Babacan ve Davutoğlu'na yeni parti çağrısı

Karamollaoğlu, “Duyumları ben de alıyorum. Ancak, Türkiye’de siyasi bir boşluk yok. Kendileri ile bu konuyu hiç konuşmadım. Siyaseti Saadet Partisi’nde yapabilirler” dedi.

Galatasaray Sivaslı Douglas'la el sıkıştı

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Haziran için ilk hamlesini yaptı. Sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş'ın da uzun süredir peşinde olduğu Sivasspor'un Brezilyalı sağ beki Douglas'ı ikna etmeyi başardı.

Sitene Ekle
Etiketler