BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
POLİTİKA

Denizli'de Millet İttifak'ından ilk ortak miting 'Anne terliği atın'

CHP ve İYİ Parti ilk ortak mitinglerini Denizli'de düzenledi. Kılıçdaroğlu, İYİ Parti ile yapılan iş birliğinin özel bir çıkara dayalı iş birliği olmadığını söyledi. Akşener vatandaşa seçim günü anne terliği atın dedi.

Millet İttifakanın iki partisi CHP ve İYİ Parti ilk ortak mitinglerini Denizli'de düzenledi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hak, hukuk, adalet ve demokrasiyi ülkeye getirinceye kadar mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

Mitingde AK Parti'ye yüklenen Kılıçdaroğlu, “20 yıldır Denizli’yi yönetiyorlar Denizli’nin hangi sorununu çözdüler. Sanayiye, mutfağa, istihdama bakıyorsunuz sorun var. Hangi sorunları çözdüler?" dedi.

Sorunları çözmek için halktan oy isteyen Kılıçdaroğlu, mazot ve gübereye zam gelmesine rağmen çiftçinin esnafın fiyat yükseltmek zorunda kaldığınu ancak bu nedenle terörist ihtamlarına maruz kaldığını söyledi.

Terörist eleştirisi

"Kılıçdaroğlı'undan sonra konuşan İYİ Parti lider Meral Akşaner, konuşmasına" Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler. Nasılsınız? İyi misiniz? Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan Denizliler iyi misiniz? Koca yürekli Denizliler size terörist dediler iyi misiniz" diyerek başladı. Akşener devamında şöyle devam etti:

İlleri tek tek saydı

İstanbul'u aldık, Ankara'yı aldık, Bursa’yı aldık. Denizli’yi, Balıkesir’i, Antalya, Adana’yı da alıyoruz. Mersin’i de kusura bakmayın alacağız.  31 Mart’ta bu saydığım yerlerden ışıklar yanacak."

Zamlar hemen geri alınacak

31 Mart'ta sandığa gittiğiniz zaman şu kulağı şöyle bir çekeceksiniz, şak diye yerine oturacak, ondan sonra mazot, elektrik, doğalgaz zammı geri gidecek. Muhalefete güç verirseniz, o kulağı çekerseniz, kadınlara sesleniyorum şu anne terliğini atarsanız, 1 Nisan'dan itibaren seçmen velinimet olacak.

Sitene Ekle