BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

7 KİLO ESRARLA YAKALANDI İÇİCİYİM DEDİ

Alanya’da, bir yolcu otobüsünde 7 kilo esrar ile yakalanarak tutuklanan zanlı, son kez hakim karşısına çıktı. Karar duruşmasında, esrarı ken...

Abone ol

Alanya’da, bir yolcu otobüsünde 7 kilo esrar ile yakalanarak tutuklanan zanlı, son kez hakim karşısına çıktı. Karar duruşmasında, esrarı kendisi ve arkadaşlarına ikram etmek için aldığını öne süren zanlı, 4 yıl 2 ay hapis ve bin 600 lira para cezasına çarptırıldı.
Alanya Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Emine Talay Yavuz başkanlığında görülen karar duruşmasında, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutukluluk hali süren zanlı Y.Y., avukatı ile birlikte hazır bulundu. Mahkemeye verdiği ifadesinde 7 yıldır uyuşturucu kullandığını belirten Y.Y., “Ben 7 yıldır uyuşturucu kullanıyorum. Ancak olay tarihinde otobüste bana ait çantada yakalanan 7 kilogram esrarı kendim içecek ve arkadaşlarıma ikram edecektim” dedi. Konuşması mahkeme heyeti tarafından inandırıcı bulunmayan Y.Y., "uyuşturucu madde ticareti" yaptığı gerekçesiyle 4 yıl 2 ay hapis ve bin 600 lira para cezasına çarptırıldı. Y.Y., jandarma nezaretinde tutuklu bulunduğu Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

OLAY
19 Şubat 2013 tarihinde, doğudan gelen bir otobüste yolcu olarak bulunan Y.Y.’nin çantasında polis tarafından yapılan aramada, 7 kilogram esrar ele geçirilmişti. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.
(İHA)